Sales Manager Strukton Power

Weet jij met jouw energieke en commerciële karakter jouw bijdrage leveren aan de wereldwijde energietransitie? Dan is dit je kans!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-12-2021
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Salesmanager bij Strukton Power ligt de wereld aan je voeten! Letterlijk! Samen met het levendige sales team ben je verantwoordelijk voor het op de kaart zetten van de organisatie en de producten en diensten die ze leveren.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de business unit Assembly & Outsourcing. Assembly & Outsourcing richt zich op drie verschillende facetten binnen de elektrotechniek; paneelbouw, bekabelingsystemen en vermogenselektronica. In deze zelfstandige functie heb je de vrijheid en daarmee ook de verantwoordelijkheid voor het uitbouwen van jouw klantenrelaties binnen de verschillende disciplines. Een uitdagende en dynamische functie waarin jouw sales talent vrij spel heeft.

Met je (elektrische) auto zal je veelal op pad zijn en kun je werken vanuit onze vestigingen in Utrecht, Den Bosch, Alblasserdam, Hengelo en Enschede.

  • Generen van nieuwe opdrachten bij (nieuwe) klanten.
  • Je weet hoe je de organisatie en onze verschillende diensten/producten op een creatieve manier op de markt zet. 
  • Optimale samenwerking met projectmanagers en (sales) engineers in het voorzien van de klantvraag.
  • Meedenken aan de sales strategie van Strukton Power en deze verder ontwikkelen.

Functievereisten

  • Je bent doelgericht, zelfstandig en altijd opzoek naar de volgende beste deal.
  • Je bent goed voorbereid, kan snel kansen spotten en je geeft niet op.
  • Je begrijpt de business en de techniek en bent in staat om win-win scenario’s  te creëren voor Strukton Power, de klanten en jezelf!
  • Je kan goed schakelen tussen verschillende afdelingen en weet deze samen te brengen.
  • Je hebt een paar jaar ervaring binnen de technische sales en je bent bekend als een ‘regelaar’; jij krijgt zaken voor elkaar!  
  • Jij bent van de face-to-face contact. Is dan niet mogelijk? Dan pak jij de telefoon ipv de mail.

Aanbod

Strukton Power is de nieuwste divisie van Strukton Groep, ontstaan uit een samenvoeging van diverse (internationale) business units. Een strategische heroriëntatie op de energietransitie heeft recent de weg vrij gebaand om een unieke combinatie van kennis en kunde bij elkaar te brengen om unieke modulaire High Tech end-to-end oplossingen en proposities te creëren voor onze (inter)nationale klanten. Of het nu gaat om hypermoderne hoogspanningsinstallaties, terugvoeden van zon- en windenergie of treinen aandrijven met  waterstof- en of batterij. 

Ze zijn binnen de Strukton Groep een snel groeiend en jong team van ruim 300 enthousiastelingen met korte lijnen, drive en passie, en verwelkomen jou graag als nieuwe collega!

Strukton Power biedt je naast een goed salaris een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied.

Naast bovenstaande bieden ze ook:

•             Laptop, telefoon en (elektrische) leaseauto

•             Tal van collectiviteiten zoals een pensioenregeling en ziektekostenverzekering.

•             38 vakantiedagen en als dat niet genoeg is de mogelijkheid om extra dagen te kopen.

•             Flexibele werktijden en de mogelijkheid om het eigen werk en werktijden in te delen.

•             Een heldere HR cyclus waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Bedrijfsprofiel Strukton Rail

De Sales afdeling bij Strukton Power bestaat momenteel uit 3 Salesmanagers en 2 Sales Engineers. Het is een internationale afdeling waarin je ook samenwerkt met collega’s die werkzaam zijn op de vestigingen in het buitenland. Ondanks de afstand, mede dankzij Covid-19, is het een hecht team dat veel samen optrekt in het behalen van de gestelde doelen.

Je werkt nauw samen met de Business Unit Manager en rapporteert direct aan de Directeur. Van hen krijg je de ondersteuning die je nodig hebt om je werk te doen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Strukton Rail. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Welbergweg 60
7556PE HENGELO
074 - 255 8800