Project monteur

Ben jij sterk in het aanleggen van elektrotechnische installaties? Weet jij hoe je moet werken in een nette werkomgeving? Heb jij ook nog ééns ervaring in de Utiliteit? Kom dan het technische team van Strukton Worksphere versterken.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-4-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als monteur elektrotechniek ga je onderdeel uitmaken van het team BCW (buitencontractueel werk) en ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van de kleinere klussen en projecten bij onze klanten. Jij werkt zelfstandig of in een koppel en legt elektrotechnische installaties aan. Als monteur elektrotechniek heb jij een veelzijdige baan. Jij komt te werken bij onze klanten die gevestigd zijn in de omgeving van Overijssel en de kop van Gelderland. De projecten hebben een kortlopend karakter zodat er veel afwisseling ontstaat. Omdat deze projecten klein van aard zijn, is het naast het aanleggen ook belangrijk om de installaties te bekijken met een beheer & onderhoudsblik.


De monteur elektrotechniek die wij zoeken is in staat om in samenwerking met de uitvoerder of werkvoorbereider zijn eigen werk te organiseren. Hiermee bedoelen wij dat jij zelf zorgdraagt voor een (dag) planning, de juiste materialen en werkrapportages. Jij bent werkzaam in een bewoonde omgeving. Dit houdt in dat jij naast bovengenoemde werkzaamheden ook het contact met de klant hebt, je flexibel moet kunnen opstellen en je werkzaamheden netjes moet uitvoeren.


Kortom, de functie van monteur elektrotechniek is een veelzijdige functie, waarbij geen dag en project het zelfde is.

Functievereisten

Wij verwachten van onze nieuwe monteur elektrotechniek een proactieve houding. Wij zijn op zoek naar iemand die technisch en contactueel sterk onderlegd is. Daarbij herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Jij hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 3 opleiding elektrotechniek. Op termijn heb je wellicht nog ambities om een niveau 4 opleiding te gaan doen
 • Jij bent handig met het aanleggen van elektrotechnische installaties
 • Jij beschikt over goede contactuele eigenschappen
 • Jij bent bekend met het werken in een nette, in bedrijf zijnde werkomgeving
 • Jij draait jouw hand niet om voor kleinschalige werktuigbouwkundige aanpassingen
 • Jij hebt minimaal twee jaar werkervaring

Aanbod

 • Een uitdagende functie waarbij jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt
 • Gemotiveerde collega’s die graag optreden als sparringpartner
 • De kans om je te ontwikkelen. (wij staan er om bekend dat wij veel investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers. Jij hebt dus de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse trainingen en cursussen)
 • Een uitstekend salaris met concurrerende arbeidsvoorwaarden
 • Een breed pakket aan extra voordelen zoals onze diverse collectiviteitskortingen op bijv. verzekeringen, tankkorting, jaarlijkse belastingvriendelijke aankopen, diverse sportieve en gezonde initiatieven
 • Allerlei activiteiten, zowel met het eigen team als voor de vestiging of de hele regio
 • Eén van de beste reisuren-regelingen binnen de branche
 • Je komt mogelijk te rijden in een nette bus, wanneer dat past bij jouw werkzaamheden
 • Ook voorzien we je van goed en veilig gereedschap en comfortabele werkkleding
 • Laptop en mobiele telefoon
 • Een gezonde balans tussen werk en privé

Bedrijfsprofiel Strukton Rail

Strukton Worksphere is onderdeel van Strukton en houdt zich bezig met techniek en gebouwen. Bouw en techniek zit vooral in onze mensen. Van denkers die het grote geheel zien en integrale plannen maken, en doeners, vaklieden, met hun eigen kwaliteiten en lokale kennis. In teams door het hele land zijn zij de stille krachten achter onze scholen, kantoren, stations, musea en nog veel meer.


Samen met onze klanten zorgen we voor een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties met als doel om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken. Met data, met ons hoofd, of met onze handen, maar sowieso met ons hart.


Samen krijgen we het #voorelkaar.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Strukton. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Welbergweg 60
7556PE HENGELO
074 - 255 8800