Monteur WTB

Stork in Twente is op zoek naar een Monteur WTB.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-4-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als monteur services verricht jij aan de hand van tekeningen en werkvoorbereidingsgegevens montage- en laswerkzaamheden bij revisies en reparaties aan apparaten, stoomketels en pijpleidingen op bouwplaatsen. Deze werkzaamheden vinden voornamelijk plaats op locaties in Nederland en België. Tevens werk jij mee in de fabricage in Hengelo. In deze rol moet je technische tekeningen tot in detail kunnen lezen. Daarnaast heb je kennis van lasvoorschriften, keuringseisen en de op locatie te gebruiken gereedschappen.

Functievereisten

Stork Technical Services heeft wereldwijd locaties met een sterke regionale focus. Hierbij staan de 4 kerncompetenties veiligheid, klantgericht, resultaatgericht en teamwork centraal.

  • Jij hebt minimaal een MBO opleiding niveau 3, bij voorkeur in de richting werktuigbouw;
  • Aangevuld met enkele jaren werkervaring aan stoomketels.


Verder bezit jij de volgende competenties:

  • Jij hebt een flexibele, loyale en collegiale instelling;
  • Jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Jij bent creatief en probleemoplossend;
  • Jij hebt een grote mate van zelfstandigheid;
  • Je hebt een flexibele instelling ten aanzien van het verrichten van werkzaamheden, tijden en locaties en je draait mee in consignatiediensten.

Aanbod

Stork Technical Services is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling. Locatie: standplaats is Hengelo Werkzaamheden zowel op locatie als in Hengelo. Aantal uur per week: 40 uur Contractduur: Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband Salarisrange: Afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Bedrijfsprofiel Stork Thermeq

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.


Stork is samen met Fluor, een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stork. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Ketelmakerij 2
7553 ZP HENGELO
+31 (0)30 66919