CTO / Head of Technology

Stimmt is op zoek naar een CTO/ Head of Technology. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-5-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

In ons enthousiasme om onze digitale producten nog beter te maken hebben wij iemand nodig die sturing geeft aan het development-team. We zoeken daarvoor een CTO die Stimmt zowel intern als extern goed kan vertegenwoordigen, samen met het team een visie wil nastreven, en natuurlijk de benodigde technische kennis heeft. And that’s where you come in.


Want jij hebt ervaring als developer, kent de technische stack door en door, kunt snel schakelen, durft knopen door te hakken, weet mensen te motiveren met goed onderbouwde ideeën, durft collega’s ruimte te geven voor zelfontplooiing en stuurt gevraagd en ongevraagd bij wanneer dit nodig is. Daarnaast bewaak jij de rode draad binnen onze organisatie. Je overziet het grotere plaatje en weegt verschillende belangen daarin af. Je weet vernieuwingen door te voeren, optimaliseert de huidige processen en zult hierdoor samen met jouw collega’s de bedrijfsvoering verder professionaliseren.

Functievereisten

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de technische stabiliteit en verdere groei van Stimmt. Dit brengt verantwoordelijkheden met zich mee. Wij zoeken dus iemand die verantwoordelijk is én deze verantwoordelijkheid graag wil pakken. Verder zoeken wij iemand die enthousiast is over web-based oplossingen, onze dienstverlening, de vele mogelijkheden binnen de markt én deze met zijn/haar enthousiasme weet om te zetten in uitdagende projecten.


En dan nu het gewenste lijstje:

  • Je hebt minimaal zeven jaar (relevante) aantoonbare werkervaring, waarvan minimaal een aantal jaren in een sturende/leidinggevende rol.
  • Je bent of was Software Engineer/Developer.
  • Je kent jouw weg binnen jouw stack en die sluit (enigszins) aan op onze.
  • Je hebt een passie voor web-based oplossingen.
  • Je bent communicatief-vaardig.
  • Je weet feedback opbouwend te communiceren richting het team, en staat er zelf ook voor open.
  • Je hebt een visie op techniek, draagt deze uit en realiseert deze samen met het team.
  • Je bewaakt en stuurt op kwaliteit.
  • Je helpt te zorgen voor een juiste teamsamenstelling.
  • Je hebt een gedreven, professionele mindset.

Bedrijfsprofiel Stimmt Digital B.V.

Wij bouwen maatwerk websites, webshops en webapplicaties voor ongeveer 150 bedrijven, waaronder Nedap, Absolutely Fresh (o.a. Freshtival), Pluimers, YourGift Cards, Top1Toys, Marskramer en Art of Dance (o.a. Masters of Hardcore). We bestaan meer dan 12 jaar en werken met een team dat bestaat uit meer dan 20 collega’s. Stimmt heeft een fijne, informele werkcultuur die zich vooral onderscheidt door veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen en nemen, gestructureerd werken en samenwerken aan uitdagende projecten!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Stimmt. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Beursstraat 28
7551 HV Hengelo
074-7472202