Backend Developer

Ben jij een echte backend liefhebber die blij wordt van het oplossen van complexe puzzels en bouwen van maatwerk oplossingen? Werk je graag actief aan het opdoen van nieuwe kennis en deel je wat je leert graag met anderen? 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-4-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als backend developer bij Stimmt ontwikkel je maatwerkapplicaties in opdracht van klanten. Deze applicaties maak je onder andere in Laravel. Ook werk je met Magento 2 of een andere maatwerk-integratie. Je hebt regelmatig contact met klanten om zo hun wensen te begrijpen en om te zetten naar technische oplossingen. Je doet projecten voor gemiddeld drie klanten tegelijk. Je kunt qua verdeling van je tijd denken aan ongeveer 70% zelf code schrijven, 15% documentatie en (mee)werken aan interne verbetertrajecten en 15% overleg met klanten of collega's.

Functievereisten

We zoeken iemand die echt een voorkeur heeft voor het oplossen van de complexe puzzels in de backend en die daarbij graag afwisseling heeft in de te gebruiken technieken.  Je weet binnen het team altijd de collega te vinden die van een bepaalde techniek, tool of toepassing meer weet dan jij en vind het ook leuk om anderen te helpen met jouw specialiteit. Dit geldt zowel voor het dagelijks werk als gerichte kennisoverdracht en leren als team.


Natuurlijk heb je de nodige kennis en ervaring nodig om deze taken succesvol uit te voeren. We letten bij het beoordelen van een profiel en tijdens ons selectieproces op de volgende zaken:

  • HBO denk- en werkniveau (een diploma is mooi meegenomen, maar geen must);
  • Sterke communicatie, zowel gesproken als geschreven met daarbij speciale aandacht voor luistervaardigheid;
  • Solide kennis van PHP in het algemeen, met Laravel en Magento kennis als sterke plus;
  • Een persoonlijkheid die opvalt door energie, daadkracht en een opbouwend kritische houding.


Natuurlijk blijft het belangrijkste criterium dat het ons leuk lijkt om samen te werken. We komen er graag tijdens een persoonlijke kennismaking achter hoe goed we bij elkaar passen.

Aanbod

Allereerst zijn wij er van overtuigd dat werken bij Stimmt gewoon leuk en leerzaam is. We onderscheiden ons echt ten opzichte van andere werkgevers in de regio, in het bijzonder door de volgende zaken:

  • Wij werken vrijwel nooit op fixed price basis. Zo zorgen we ervoor dat onze collega's te maken hebben met haalbare doelstellingen en tijdslijnen en dus ook dat jij de ruimte krijgt om de kwaliteit te leveren die je werk leuk maakt. Je krijgt toch een kick van het opleveren van een goed werkende site of applicatie, waarvan je weet dat écht alles klopt? Wij wel in ieder geval!
  • Je krijgt bij ons echt de ruimte om samen met je collega's te werken aan reproduceerbare en schaalbare standaarden;
  • We bouwen en onderhouden veel verschillende oplossingen, van relatief eenvoudige websites en webshops tot maatwerk applicaties. Hierdoor heb je veel afwisseling in je werk en krijg je ook veel kansen of nieuwe kennis op te doen.


Kort samengevat onze benefits: een goed basis salaris, 25 vakantiedagen, premievrij pensioen, MacBook Pro, ruimte en budget voor trainingen.

Bedrijfsprofiel Stimmt Digital B.V.

Stimmt bouwt websites, webshops en webapplicaties voor ongeveer 150 bedrijven, waaronder Nedap, Van Merksteijn, Absolutely Fresh (o.a. Freshtival), SciSports, Fashcom (o.a. boxers.nl), Top1Toys en Art of Dance (o.a. Masters of Hardcore). Stimmt is gevestigd in Enschede en Amsterdam, bestaat al meer dan 11 jaar en het team bestaat uit een kleine 20 medewerkers. Stimmt heeft een plezierige werkcultuur die zich vooral onderscheidt door het gestructureerd werken en de hoge mate van professionaliteit.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stimmt. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Beursstraat 28
7551 HV Hengelo
074-7472202