Stage: Back-end Developer

Stimmt biedt een Back-end Developer stage plek aan 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-12-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als back-end developer bij Stimmt hou je je dagelijks bezig met het vertalen van complexe vraagstukken naar passende oplossingen. Je werkt nauw samen met verschillende collega's om de oplossingen te bespreken, controleren en verbeteren. Op deze manier leer je kritisch na te denken en zo efficiĆ«nt mogelijk uitdagende problemen te tackelen. 


Je bent als back-end developer pas tevreden als de oplossing geen scherpe randjes meer heeft en volledig naar wens werkt. Het moet stabiel, robuust en gebruiksvriendelijk zijn. Je zorgt ervoor dat jouw oplossingen jarenlang meegaan en goed te onderhouden zijn voor jou en je collega's.

Bedrijfsprofiel Stimmt Digital B.V.

Digitale ontwikkelingen gaan snel. Maar Stimmt gaat minstens zo snel. Want digital is wat wij doen. Een dedicated team van denkers en doeners, professionals die kloppende oplossingen ontwikkelen voor de toekomst van jouw merk. Dat is onze specialiteit. Op basis van inzichten uit strategie, user experience en design gebruiken we toonaangevende technologie om positieve impact te maken voor jou en je gebruikers. Dat doen wij volgens een strakke structuur. Onze voorwaarde voor het beste digitale maatwerk. We zijn pas tevreden als het klopt, aan alle kanten.


We ontwerpen en ontwikkelen in-house of met een selectie van partners, in een gestroomlijnd proces. Heldere communicatie, een duidelijke rolverdeling en een strakke planning. Wij volgen ons ontwikkelproces van a tot z, zodat we aan het eind opleveren wat we aan het begin hebben bedacht. En ook daarna blijven we sturen, meten en doorontwikkelen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid, de hoofdrol is voor jou.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stimmt. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Beursstraat 28
7551 HV Hengelo
074-7472202