Onderwijsassistente Invalpool

Ben je goed in het individueel begeleiden van leerlingen of kleine groepen? Je bied graag hulp bij het lezen, rekenen of andere activiteiten? Solliciteer dan direct voor de funtie 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-2-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Ben je goed in het individueel begeleiden van leerlingen of kleine groepen? Je bied graag hulp bij het lezen, rekenen of andere activiteiten? Jij bent sterk in het observeren van leerlingen en je signaleert eventuele problemen. Daarnaast draag je zorg voor de inrichting van het klaslokaal en je zorgt ervoor dat alles netjes achtergelaten wordt aan het einde van de dag. Ben jij die vliegende keep die een helpende hand kan bieden waar dat nodig is?


De invalwerkzaamheden betreffen niet alleen onvoorziene afwezigheid maar ook langdurende verloven. Het kan dus zomaar zijn dat je de mogelijkheid krijgt om een halfjaar mee te draaien binnen een schoolteam. 

Functievereisten

Heb je een diploma Onderwijsassistent (niveau 4) of SPW -4 op zak en vind je het geen probleem om soms kort van te voren te horen waar jij vandaag ingezet wordt? Dan ben jij uitermate geschikt voor deze functie!

Aanbod

  • Een werkplek waar je wordt uitgedaagd het beste uit jezelf te halen en waar je jezelf kunt ontwikkelen;
  • Leuke collega's en een goede werksfeer, de mogelijkheid om te werken binnen verschillende scholen;
  • Een salaris in schaal 4 (max € 2.298,00 o.b.v. een fulltime dienstverband) conform CAO Primair Onderwijs;
  • Korte- en langdurende inzet en wie weet waar dat nog toe kan leiden.

Bedrijfsprofiel Stichting Consent

Stichting Consent beheert alle openbare basisscholen in de gemeenten Enschede, Oldenzaal, Losser en Dinkelland. Dit zijn 32 veelkleurige scholen voor (speciaal) basisonderwijs met een eigen lokale kleur en daarbinnen een gecertificeerd aanbod van Montessori-, Dalton-, Freinet- en Jenaplanonderwijs, een Steve JobsSchool en een Internationale school. Zo is er voor ieder kind en iedere ouder een ruime keus voor Openbaar Onderwijs naar eigen wens. Ruim 7200 leerlingen volgen onderwijs op één van onze scholen, als basis voor een goede toekomst.


Consent werkt met een zogenaamd Flexteam - dit zijn invallers met een vast dienstverband - en invallers op tijdelijke basis in onze invalpool. We hebben 32 scholen dus heb je ruime (inval)mogelijkheden. Wij bieden volop doorstroommogelijkheden, begeleiding en ruimte voor professionalisering. Als invalkracht kun je ook cursussen en trainingen volgen bij onze Consent Academie of een beroep doen op de begeleiding van onze (starters-)coach. Onze missie is kinderen te leren leren, leren communiceren en leren hun eigen geluk te organiseren. De onderwijsassistent en leerkracht zijn hierbij de sleutel tot succesvol onderwijs.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stichting Consent. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Buurserstraat 250
7544RG ENSCHEDE
053 - 4884444