Klantadviseur

Speakup is op zoek naar een Klantadviseur. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-11-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

als klantadviseur word jij blij als de klant tevreden is. Als eerste aanspreekpunt help en adviseer jij de klant telefonisch en per mail bij allerlei vragen die hij heeft over onze diensten. Je bent samen met het team verantwoordelijk voor goede service en support. En eigenlijk mogen we dit niet zeggen, maar deze functie maakt onderdeel uit van het meest gezellige team binnen Speakup. De tafeltennis- en Mariokart- breaks die tussen de calls door worden genomen spreken voor zich. Ook zijn onze vrijdagmiddagborrels hier een goed voorbeeld van. Tenslotte heb je net als iedereen bij Speakup een hoge mate van flexibiliteit bij het uitvoeren van je werkzaamheden. 

Functievereisten

 • Een aantal jaar in een soortgelijke functie of een opleiding richting ICT en kennis van VoIP is wenselijk, maar niet vereist. We vinden het belangrijker dat je affiniteit hebt met techniek en een groot probleemoplossend vermogen hebt. 
 • Het belangrijk dat je een goed luisterend oor hebt, zodat je de behoeftes van de klant weet en dit kan vertalen in een oplossing. 

Aanbod

 • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring tussen € 1904 en       € 3206 bruto per maand op fulltime basis 
 • Na een proeftijd van 2 maanden direct een contract voor onbepaalde tijd 
 • 25 vakantiedagen + 2 baaldagen (want iedereen baalt wel eens)
 • 8% vakantiegeld
 • Flexibele werktijden en hybride werken mogelijk  
 • Deelname aan een prima pensioenregeling bij Nationale Nederlanden 
 • Laptop van de zaak  
 • Telefoon van de zaak 
 • Reiskostenvergoeding

Bedrijfsprofiel Speakup

Speakup is een technische club met VoIP-telefonie experts, opgericht in 2003 en gevestigd in Enschede. Wij bieden telecommunicatieoplossingen die niet moeilijker zijn dan strikt noodzakelijk, voor op kantoor, thuis & onderweg. Wij verbinden mensen met technologie, zodat zij de vrijheid hebben om te kiezen waar, wanneer en hoe zij veilig communiceren met elkaar en de wereld om zich heen. Dit doen wij als Speakup op geheel eigen wijze, namelijk zonder managementlaag maar door middel van zelfsturende teams. Wij zijn er heilig van overtuigd dat deze manier het beste uit onze collega’s haalt, door iedereen vrij te laten om zijn/haar werkzaamheden naar eigen inzicht uit te voeren. 


Als pionier verkennen wij samen met jou de mogelijkheden buiten de gebaande paden, durven wij risico’s te nemen en zoeken we de grenzen op van wat technisch haalbaar is. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Speakup. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 6
7521PK ENSCHEDE
088 - 7732 587