Inside Sales

Breng jij marketing en sales samen voor de prospects en klanten in de Benelux van Sigmax? 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als medewerker Inside Sales breng jij marketing en sales samen. Je werkt samen met de productmarketeer en sales consultant aan het genereren van ‘sales qualified leads’ (SQL).


Jij focust je op outbound prospecting en houdt je bezig met het kwalificeren van leads. Het geven van online demo’s voor kleine en middelgrote prospects in de Benelux is onderdeel van je takenpakket. Ook bewaak je de salesprocessen richting bestaande klanten in de Benelux. Af en toe breng je een bezoek aan een klant, wanneer dat ten goede komt van het relatiemanagement.


Tot slot speel je een actieve rol in de marketing campagnes en help je mee in het creëren van digitale content om onze marketing qualified leads, middels gerichte campagnes en sociale media naar sales qualified leads te brengen. Hierbij kun je denken aan het schrijven van blogs, sociale media content en educatie campagnes.

Functievereisten

 • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met vergelijkbare werkzaamheden. Ervaring met werken in een softwarebedrijf is een grote pre;
 • Je herkent jezelf in eigenschappen zoals: klant- en resultaatgericht, overtuigend, veerkrachtig en empatisch;
 • Je bent een echte teamplayer en snapt het ‘spel’ van Stakeholder Management;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

 • Enthousiaste collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
 • Een organisatie die groeit, waardoor er altijd nieuwe kansen ontstaan;
 • Werken in ons iconische kantoorpand of vanuit huis; we kijken graag samen naar een goede combinatie!
 • Je werk wordt internationaal in de praktijk gebruikt;
 • Elke dag onbeperkt vers fruit en de beste versgemalen koffie;
 • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere verrassende events.

Bedrijfsprofiel Sigmax

Met 160+ Sigmax’ers werken we vanuit onze prachtige uitvalsbasis op het kennispark te Enschede. Hier maken we software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!


Met de business unit SequriX ontwikkelen we software specifiek voor beveiligingsbedrijven. Ons SaaS platform stelt beveiligingsbedrijven in staat om internationaal werk aan elkaar uit te besteden. Het platform is de spin in het web van meldkamers, beveiligers en intermediairs en brengt vraag en aanbod van beveiligingsklussen bij elkaar. Tevens digitaliseert SequriX alarmopvolgingen, surveillance- en receptiediensten voor beveiligingsorganisaties.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sigmax. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 13
7521 PL ENSCHEDE
053 - 4803 100