Software Architect

Bepaal jij de technische koers van onze software?


Bij Sigmax ontwikkelen we software waarmee we dagelijks het werk van duizenden professionals makkelijker maken en bedrijfsprocessen efficiënter. Met onze businessunit Sequrix maken we software die door beveiligingsbedrijven in binnen- en buitenland wordt gebruik. Ons product bestaat uit een SaaS platform dat verschillende stakeholders in de branche verbindt en we digitaliseren de processen binnen het beveiligingswerk. Voor het bepalen van de technische koers van onze software zoeken we een Software Architect.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-3-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Software Architect zet je de strategische softwarelijnen uit conform de bekende architectuurstijlen, patterns en best practices en werk je met het development team aan het toekomstbestendig maken van ons product.


Je beschikt over een sterk analytisch vermogen om de wensen van de klant en de markt om te zetten in een ontwerp en een ijzersterke implementatie. Samen met jou willen we ons product als cloudoplossing verder doorontwikkelen, waarbij security, usability en het schaalbaar houden van de software tot je primaire takenpakket hoort. Je gaat je bezighouden met de nieuwste .NET, een N-Tier architectuur, SQL Server, multi-tenant, multi-language en encryptie, met oog voor de productperformance.


Je werkt nauw samen met het softwareteam en samen bepalen jullie de technische koers van het product in relatie tot de markt.

Functievereisten

 • Je beschikt over een afgeronde technische hbo- of wo-opleiding;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt een sterk analytisch- en probleemoplossend vermogen;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met complexe vraagstukken op het gebied van softwareontwikkeling;
 • Je beschikt over een hands-on mentaliteit;
 • Woorden als initiatiefrijk en innovatief passen bij jou.

Aanbod

 • Enthousiaste collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
 • Een organisatie die groeit, waardoor er altijd nieuwe kansen ontstaan;
 • Werken in ons iconische kantoorpand of vanuit huis; we kijken graag samen naar een goede combinatie!
 • Je werkt wordt internationaal in de praktijk gebruikt;
 • Elke dag onbeperkt vers fruit en de beste versgemalen koffie;
 • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere verrassende events.

Bedrijfsprofiel Sigmax

Met 160+ Sigmax’ers werken we vanuit onze prachtige uitvalsbasis op het kennispark te Enschede. Hier maken we software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!


Met de business unit SequriX ontwikkelen we software specifiek voor beveiligingsbedrijven. Ons SaaS platform stelt beveiligingsbedrijven in staat om internationaal werk aan elkaar uit te besteden. Het platform is de spin in het web van meldkamers, beveiligers en intermediairs en brengt vraag en aanbod van beveiligingsklussen bij elkaar. Tevens digitaliseert SequriX alarmopvolgingen, surveillance- en receptiediensten voor beveiligingsorganisaties.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sigmax. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 13
7521 PL ENSCHEDE
053 - 4803 100