Applicatie beheerder AFAS

Zorg jij dat je collega’s optimaal kunnen werken met AFAS? Sigmax is op zoek naar een ervaren  applicatiebeheerder voor 24 uur per week.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-8-2021
Aantal uur
24
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Dagelijks werken medewerkers in onze vijf business units met AFAS. Als applicatiebeheerder is het jouw missie om te zorgen dat dit optimaal verloopt. 


Jij bent verantwoordelijk voor het functioneel beheer van AFAS en bent het eerste aanspreekpunt voor al onze collega’s in hun dagelijkse werk. Naast deze dagelijkse ondersteuning organiseer jij ook updates, realiseer je verbeteringen en denk je mee over nieuwe functionaliteiten om ons administratieve proces te vereenvoudigen. Een goede gebruikservaring eindigt met een goede training en dito handleiding. 


Als onderdeel van het IT team werk je nauw samen met o.a. de procesmanager voor het opstellen en uitvoeren van de roadmap en het uitdenken van grote verbetertrajecten. Hiervoor heb je regelmatig afstemming met de IT Manager. Met enthousiasme schakel je snel tussen de verschillende modules van AFAS en de verschillende stakeholders die daar bij horen. Je maakt afspraken over uitvoeren van werkzaamheden en communiceert daar tijdig en prettig over. Je hebt een brede interesse en geeft niet snel op als je “Nee” te horen krijgt van AFAS. 

Functievereisten

 • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding richting bedrijfskunde of IT;
 • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in het werken met AFAS Profit en InSite;
 • Connectoren, API’s, macro’s en workflows kennen geen geheimen voor je;
 • Je bent sociaal, communicatief vaardig, beschikt over analytisch vermogen en je kan goed zelfstandig werken;
 • Je hebt brede interesse in diverse bedrijfsprocessen – van ordermanagement tot HR – en bent steeds op zoek naar verbetermogelijkheden daarin;
 • Je vindt het leuk om nieuwe oplossingen te bedenken, implementeren én uit te leggen aan je collega’s.

Aanbod

 • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
 • Een organisatie die groeit, waardoor er altijd nieuwe kansen ontstaan;
 • Een unieke werkomgeving in een iconisch pand;
 • Een modern bedrijf waar nieuwe, aansprekende technologieën worden gebruikt;
 • Elke dag onbeperkt vers fruit en de beste versgemalen koffie;
 • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere verrassende uitjes!

Bedrijfsprofiel Sigmax

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je cv-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om! Als softwarebedrijf met een prachtige uitvalsbasis in het Kennispark te Enschede, staat bij ons ‘empowering professionals everywhere’ centraal.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sigmax. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 13
7521 PL ENSCHEDE
053 - 4803 100