Bedrijfsjurist

Ben jij de daadkrachtige bedrijfsjurist waar Sigmax naar op zoek is?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-7-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Je bent de spin in het web als het gaat om juridische kwesties bij Sigmax. Als daadkrachtige adviseur sta je stevig in je schoenen en heb je gedegen kennis op het gebied van contractenrecht, ondernemingsrecht, aanbestedingsrecht, arbeidsrecht en AVG-regelgeving. Daarnaast is kennis van- en ervaring met Europese aanbestedingen een pre.


Dagelijks ben je bezig met het opstellen, controleren en beoordelen van overeenkomsten, contracten en voorwaarden. Je zorgt voor onze juridische correspondentie en opvolging in het kader van compliance. Binnen de verschillende businessunits komen juridische vraagstukken voor waarover jij met het management spart, afstemming zoekt en adviseert over oplossingen en acties.


Aangezien je contacten hebt met veel verschillende partijen is het van belang dat je sociaal bent. Je durft het gesprek aan te gaan ook als het gevoelig ligt of als je slecht nieuws hebt. Wanneer de druk toeneemt houd jij je hoofd koel en ben je bereid om een stapje extra te zetten. Het is een functie die een grote mate van zelfstandigheid van je vraagt. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

Functievereisten

 • Je beschikt over een afgeronde rechtenstudie op wo-niveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante praktijkervaring;
 • Je bent sociaal, zelfstandig en functioneert goed onder druk;
 • Je staat stevig in je schoenen;
 • Je denkt in mogelijkheden en oplossingen;
 • Je hebt affiniteit met IT/software en bent nieuwsgierig naar onze producten.

Aanbod

 • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
 • Een organisatie die groeit, waardoor er altijd nieuwe kansen ontstaan;
 • Een unieke werkomgeving in een iconisch pand;
 • Een modern bedrijf waar nieuwe, aansprekende technologieën worden gebruikt;
 • Elke dag onbeperkt vers fruit en de beste versgemalen koffie;
 • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere verrassende uitjes!

Bedrijfsprofiel Sigmax

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je cv-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om! Als softwarebedrijf met een prachtige uitvalsbasis in het Kennispark te Enschede, staat bij ons ‘empowering professionals everywhere’ centraal. Vanuit Sigmax Shared Services bedienen verschillende stafafdelingen de hele Sigmax organisatie. Voor het vakgebied ‘Legal’ zoeken we een bedrijfsjurist voor 16-24 uur per week.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sigmax. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 13
7521 PL ENSCHEDE
053 - 4803 100