Software Architect

Sigmax is op zoek naar Software Architect

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-5-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Software Architect zet je de strategische softwarelijnen uit conform de bekende architectuurstijlen, patterns en best practices en werk je met het development team aan het toekomstbestendig maken van ons product. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen om de wensen van de klant en de markt om te zetten in een ontwerp en een ijzersterke implementatie. Samen met jou willen we ons product als cloudoplossing verder doorontwikkelen, waarbij security, usability en het schaalbaar houden van de software tot je primaire takenpakket hoort. Je gaat je bezighouden met de nieuwste .NET, een N-Tier architectuur, SQL Server, multi-tenant, multi-language en encryptie, met oog voor de productperformance. Je werkt nauw samen met het softwareteam en samen bepalen jullie de technische koers van het product in relatie tot de markt.

Functievereisten

 • Je beschikt over een afgeronde technische hbo- of wo-opleiding;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt een sterk analytisch- en probleemoplossend vermogen;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met complexe vraagstukken op het gebied van softwareontwikkeling;
 • Je beschikt over een hands-on mentaliteit;
 • Woorden als initiatiefrijk en innovatief passen bij jou.


Ben je een Senior Software Developer met ambitie om door te groeien naar Software Architect? Ook dan kijken we graag samen met jou naar deze gave uitdaging!

Aanbod

 • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
 • Een organisatie die groeit, waardoor er altijd nieuwe kansen ontstaan;
 • Je werk wordt internationaal in de praktijk gebruikt;
 • Een unieke werkomgeving in een iconisch pand;
 • Een modern bedrijf waar nieuwe, aansprekende technologieën worden gebruikt;
 • Elke dag onbeperkt vers fruit en de beste versgemalen koffie;
 • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere verrassende uitjes!

Bedrijfsprofiel Sigmax

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je cv-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!


SequriX

Bij de business unit SequriX ontwikkelen we software specifiek voor beveiligingsbedrijven, in binnen- en buitenland. Ons SaaS platform stelt beveiligingsbedrijven in staat om internationaal werk aan elkaar uit te besteden. Het platform is de spil in het web van meldkamers, beveiligers en intermediairs en brengt vraag en aanbod van beveiligingsklussen bij elkaar. Tevens digitaliseert SequriX alarmopvolgingen, surveillance- en receptiediensten voor beveiligingsorganisaties.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sigmax. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 13
7521 PL ENSCHEDE
053 - 4803 100