Senior Scrummaster / Agile-coach

Sigmax is op zoek naar een Senior Scrummaster / Agile-coach

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-4-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

In de rol van Senior Scrummaster/Agile-coach ben je medeverantwoordelijk voor het faciliteren van de ontwikkeling van onze producten CityControl en CityPermit. Je vervult in eerste instantie de rol van scrummaster binnen de teams verantwoordelijk voor het productsegment ‘Parkeren’, dat onderdeel is van CityControl en het team dat verantwoordelijk is voor het CityPermit. Je ondersteunt vanuit een Agile-coachende rol de andere teams, scrummasters en productowners. Je bewaakt de koers en werkt nauw samen met interne stakeholders om de strategische doelen te realiseren. Onderdelen van de functie zijn onder andere het begeleiden van stand-ups, het plannen van sprints en het organiseren van demo’s en retro’s. 


We zoeken een daadkrachtige en energieke persoonlijkheid die zich op zijn of haar plek voelt in een senior coachende rol. Je bent in staat flexibel te handelen op veranderende factoren. Je spant je in om openingen te vinden om zo voor allerlei uitdagingen binnen development een Agile oplossing te vinden. Dit om de teams zo optimaal mogelijk te laten werken . Je hebt aandacht voor zowel klanttevredenheid als voor het welzijn van onze medewerkers en gezonde bedrijfsresultaten. In de functie werk je nauw samen met en rapporteer je aan de Software Development Manager.

Functievereisten

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding op hbo of wo-niveau;
 • Je hebt minimaal 6 jaar praktische ervaring binnen Agile-teams;
 • Je hebt diverse trainingen gevolgd op het gebied van Agile;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
 • Je beschikt over sterke (interpersoonlijke) leiderschaps- en coachingsvaardigheden;
 • Je hebt een passie voor de Agile-filosofie;
 • Je hebt gevoel voor de dynamiek in een organisatie en weet dit te gebruiken;
 • Je wil graag je team naar een hoger samenwerkingsniveau coachen;
 • Je hebt ambitie en passie om in je eigen ontwikkeling en carrière te blijven investeren.

Aanbod

 • Voldoening; doordat je meehelpt aan een veilige en leefbare leefomgeving middels onze producten;
 • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
 • Een organisatie die groeit, waardoor er altijd nieuwe kansen ontstaan;
 • Een unieke werkomgeving in een iconisch pand;
 • Een modern bedrijf waar nieuwe, aansprekende technologieën worden gebruikt;
 • Elke dag onbeperkt vers fruit en de beste versgemalen koffie;
 • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere verrassende uitjes!a

Bedrijfsprofiel Sigmax

Dagelijks maken we met 160+ Sigmax’ers het werk van duizenden professionals makkelijker en bedrijfsprocessen efficiënter. Dit doen we met onze software voor klanten op zowel nationaal als internationaal niveau. Tot ons portfolio rekenen we grote steden en toonaangevende OV-bedrijven, maar ook bekende beveiligingsorganisaties en servicebedrijven die thuis je cv-ketel installeren. Slimmer en efficiënter werken door middel van software, dáár gaat het om!


Sigmax Law Enforcement

Als softwarebedrijf met een prachtige uitvalsbasis op het Kennispark te Enschede, staat bij ons ‘empowering professionals everywhere’ centraal. Vanuit de business unit Sigmax Law Enforcement wordt iedere dag gewerkt aan veilige en leefbare steden, zowel nationaal als internationaal. Door middel van ons digitale softwareplatform CityControl, waarmee parkeer- en brede handhaving binnen gemeenten mogelijk wordt gemaakt, zijn gemeenten en uitvoerende organisaties in staat dit op een snelle, efficiënte en veilige manier uit te voeren. Inmiddels maken 186 gemeenten gebruik van CityControl waaronder Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Daarnaast is CityPermit het online parkeervergunningen systeem voor gemeenten waarmee zij burgers en bedrijven hun parkeerzaken automatisch online laten regelen. Zo wordt de uitgifte van een parkeervergunning of ontheffing op kentekens snel en makkelijk geregeld. Met CityPermit reguleren en digitaliseren we het parkeerbeleid bij veel gemeenten in Nederland. Parkeerzaken en betalingen regelen burgers online via een digitaal loket of via een door Sigmax ontwikkelde bezoekersapp.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sigmax. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 13
7521 PL ENSCHEDE
053 - 4803 100