Junior software engineer

Sigmax is op zoek naar een Junior software engineer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-6-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Wil jij software ontwikkelen voor duizenden gebruikers? Ben je klaar met de studie en benieuwd naar de praktijk en wil je in een leuk team werken? Binnen het development team werk je aan Sigmax CityControl en de producten verbonden aan het platform waarmee handhavers in binnen- en buitenland werken. Samen met collega developers, zowel beginnend als gevorderde, werk je binnen een scrum framework en met de bijbehorende scrum events. Dagelijks werk je in het team aan verdere verbeteringen van de producten. Innovaties als 5G, AI, machine learning en edge computing komen om de hoek kijken; affiniteit hiermee zal enorm van pas komen.


 

Functievereisten

Jij wil je skills aanscherpen door op professioneel niveau met .NET (C#) en/of Java aan de slag te gaan. Voorop staat dat je het leuk moet vinden om in een team te werken en je te verdiepen in de werking van een uitgebreide handhaafoplossing. Je gaat in de praktijk leren wat het inhoudt om binnen een professionele organisatie software te ontwikkelen. Jij bent in staat keuzes te maken en deze te beargumenten en wil graag veel nieuwe kennis opdoen. Idealiter heb je al enige ervaring met het maken van applicaties, bijvoorbeeld voor Andriod.


Om samen onder genot van een kop koffie of thee te kijken of jij onze ultieme .NET Software Engineer bent, stellen we deze voorwaarden:


  • Je beschikt over een relevant hbo of universitair diploma;
  • Je hebt ervaring met C# en/of Java;
  • Je hebt ervaring met het ontwerpen en programmeren van software binnen een Agile omgeving;
  • Je hebt ervaring of bent bereid meer te leren van unit- en integratietesten, Angular native Android development, Continuous Integration / Continuous Delivery Pipelines, clean coding, SOLID en andere Craftman-practices.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;

Aanbod

  • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
  • Werken voor grote organisaties zoals de gemeenten Amsterdam, Utrecht en Den Haag;
  • Aandacht voor gezondheid: wij betalen (deels) je fitness abonnement en zorgen elke dag voor gratis fruit;
  • Een unieke werkomgeving in een iconisch pand;
  • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere gave uitjes!

Bedrijfsprofiel Sigmax

Als softwarebedrijf met een prachtige uitvalsbasis in het Kennispark te Enschede, staat bij Sigmax ‘empowering professionals everywhere’ centraal. Met de business unit Law Enforcement geven ze gemeenten handvatten voor het coördineren en handhaven van een veilige leefbare stad. Dit doen ze middels ons softwareplatform voor toezicht & handhaving ‘CityControl’ en een online parkeervergunningen systeem ‘CityPermit’.


 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sigmax. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 13
7521 PL ENSCHEDE
053 - 4803 100