Software Quality Engineer - Law Enforcement

Houd jij van intensief testen zodat foutloze en perfect werkende software ontstaat? Weet jij je weg te vinden in automatische testscripts en ben je in staat een compleet nieuw testautomatisering framework neer te zetten? Sigmax is op zoek naar iemand voor de functie Software Quality Engineer - Law Enforcement. Ben jij de persoon die ze zoeken?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-2-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

In ons Scrum team van developers, engineers en testers bewaak jij de kwaliteit van onze applicaties. Je bent in staat om testprocessen te ontwerpen, bij te stellen en te onderhouden. Je ontwikkelt samen met collega’s op agile wijze testplannen en specificaties. Je voert je werkzaamheden hands-on en via geautomatiseerde tooling uitwaarbij je op een gestructureerde manier testcases en testdata vastlegt en die je met het team analyseert. Ook ga je bezig met het vernieuwen van ons testraamwerk.

Functievereisten

Het zal je niet verbazen dat we verwachten dat Software Quality Engineers bij Sigmax geen detail ontgaat. Daarnaast beschik je over een portie creativiteit om soms buiten gebaande paden te treden, waarmee je belangrijke fouten blootlegt. Daarover gesproken: op een robot zitten we niet te wachten. Wel op een prettige collega die kritisch kijkt naar de kwaliteitsprocessen, dat durft uit te spreken, en in de testprocedures continu naar verbetering streeft.

 • Je hebt een relevant hbo of universitair diploma
 • Eerder heb je ervaring als Test Engineer opgedaan;
 • Je kunt overweg met C#, .NET en SQL;
 • Je bent dus bekend met het opzetten van testplannen, testcases, testdata en het uitvoeren hiervan;
 • Je kunt overweg met risicoanalyses waarmee je de impact van fouten inschat;
 • Je hebt ervaring met het testen van software binnen een Agile omgeving;
 • Je kunt spreken en schrijven in de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

 • Leuke collega’s; een mooie mix tussen jong talent en jarenlange ervaring;
 • Werken voor grote organisaties zoals de Q-park, Kwantum en Essent;
 • Aandacht voor gezondheid: wij betalen (deels) je fitness abonnement en zorgen elke dag voor gratis fruit;
 • Een unieke werkomgeving in een iconisch pand;
 • Vrijmibo’s, personeelsweekenden en andere gave uitjes

Bedrijfsprofiel Sigmax

Als softwarebedrijf met een prachtige uitvalsbasis in het Kennispark te Enschede, staat bij ons ‘empowering professionals everywhere’ centraal. Met de business unit Law Enforcement geven we gemeenten handvatten voor het coördineren en handhaven van een veilige leefbare stad. Dit doen we middels ons softwareplatform voor toezicht & handhaving ‘CityControl’ en een online parkeervergunningen systeem ‘CityPermit’.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sigmax. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Capitool 13
7521 PL ENSCHEDE
053 - 4803 100