Afstuderen bij Siemens

Op zoek naar een stage? Siemens biedt mogelijkheden voor stages of afstuderen, voor studenten met of zonder technische achtergrond. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-10-2018
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je bent goed op weg met je studie, misschien ben je zelfs wel bijna afgestudeerd. In ieder geval wil jij je alvast oriënteren op de arbeidsmarkt. Je bent niet op zoek naar zomaar een baan of een stage, je bent op zoek naar een inspirerende en uitdagende werkomgeving met veel mogelijkheden. 'Dare to ask' en zet de stap in de richting van een mooie carrière bij Siemens.

Wil jij tijdens je studie relevante werkervaring opdoen? Siemens biedt studenten met een technische opleiding tal van stage- en afstudeermogelijkheden. Op deze manier krijg jij de kans om ons bedrijf te leren kennen en je carrièremogelijkheden te ontdekken. Voor ons een kans om onze toekomstige medewerkers te leren kennen. Een win-win-situatie dus.

Functievereisten

Een kleine greep uit de studierichtingen die voor ons interessant zijn:

  • Elektrotechniek;
  • Werktuigbouwkunde;
  • Mechatronica;
  • Technische natuurkunde;
  • Lucht- en ruimtevaarttechniek;
  • Technische bedrijfskunde.

Heb je geen technische achtergrond, maar lijkt Siemens je wel een interessant bedrijf om te leren kennen? We zijn regelmatig op zoek naar stagiairs voor onze financiële of facilitaire afdelingen, bij Human Resources, Legal of de afdeling Corporate Communications & Government Affairs.

Bedrijfsprofiel Siemens Nederland N.V.

Siemens In Nederland is Siemens al actief vanaf 1879. waarmee de onderneming haar klanten een grote mate van continuïteit biedt. Met een omzet van ruim € 1,5 miljard en met ruim 3000 medewerkers behoort de Siemens Groep tot de grootste onderneming op elektrotechnisch en technologisch in ons land.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button komt u terecht op de site van Siemens. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kunt u niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wilt u ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt?

Meer informatie

Industrieplein 3
7553LL HENGELO
074 - 2402 010