3D/Project Engineer Food Processing

Heb jij een passie voor 3D techniek én affiniteit met Food gerelateerde procestechniek/ apparatenbouw? Dan is Selo op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-5-2022
Aantal uur
38
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen als 3D/Project Engineer Machinebouw:

De afdeling Food Processing realiseert geavanceerde proces systemen voor de food en petfood industrie. De 3D project engineer Food verricht alle activiteiten gericht op het uitwerken van het procesontwerp tot een volledig engineeringspakket 3D/2D van de installatie. Dit doe je in nauwe samenwerking met de direct leidinggevende en de projectmanager.

Functievereisten

  Wat ze van jou verwachten:

  • Werkzaamheden ten behoeve van de uitvoering van projecten: vertaling van de Bill of Material en P&ID in 3D modellen van de procesinstallatie 
  • Voorbereiding van werktekening (2D) en materiaallijsten, voor interne en externe montage.  
  • Zorgen dat mechanische materialen voor de bouw intern en op locatie besteld worden. 
  • Verzorgen van het documentenpakket, horend bij de installatie, en zorgen dat deze up-to-date is


   Jouw profiel:

   • MBO/HBO werk- en denkniveau 
   • Opleiding/ervaring in bijvoorbeeld: Werktuigbouwkunde, Energietechniek, Chemische Technology, Procestechniek 
   • Ervaring in de food/beverage/dairy processing 
   • Ervaring met Inventor 3D, SolidWorks of vergelijkbare pakketten 
   • VCA-certificaat 
   • Bekend met richtlijnen t.a.v. EHEDG, CE en PED 
   • Goede computervaardigheden 
   • Bereid tot het volgen van cursussen waar nodig 
   • Bereid om te reizen

   Aanbod

   Wat Selo jou te bieden heeft:

   Van een marktleider mag je goede arbeidsvoorwaarden verwachten, en dat bieden wij ook! Zowel primair als secundair is het bij Selo goed geregeld. Salaris dat past bij jouw opleiding en ervaring, 25 vakantiedagen, vakantietoeslag van 8,33%, en een goede pensioenpremie. Uiteraard krijg je ook reiskostenvergoeding tot maximaal 50 km per dag.

   Daarnaast bieden zij vrijheid en regie, opleidingsmogelijkheden en een fijn team om mee samen te werken. Ook krijg je goed gereedschap om je werk uit te voeren. Ze vinden het belangrijk dat hun medewerkers met plezier naar hun werk komen. 

   Bedrijfsprofiel Selo Verpakking B.V.

   Over Selo:

   Met een historie van meer dan 75 jaar is Selo marktleider in de processing van hoog viskeuze voedingsmiddelen en petfood. Selo ontwerpt en bouwt proces- en verpakkingssystemen voor de voedingsmiddelen-, dierenvoedings- en non-foodindustrie. De projecten worden vanaf de ontwerpfase tot en met het inbedrijfstellen van de systemen volledig door Selo verzorgd.

   Selo is een ervaren partner voor gerenommeerde nationale en internationale bedrijven en levert standaard oplossingen én oplossingen op maat. In deze groeiende wereldwijde voedingsmiddelenindustrie bouwen zij aan stabiele relaties met de klanten, boren ze nieuwe markten aan, en zijn zij innovatief met hun producten. Het volledig ontzorgen van hun klanten doen ze met een workforce van meer dan 100 medewerkers waarin iedereen een belangrijke rol speelt.

   Binnen de afdeling Food Processing werken professionals die door opleiding en ervaring gevormd zijn. De werkcultuur wordt omschreven als prettig en informeel, maar ook gedreven en klantgericht. Ze staan hun klanten maximaal ten dienste, op een zo efficiënt mogelijke wijze.

   Solliciteren

   Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Selo. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

   Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

   Meer informatie

   Eektestraat 2a
   7575AP OLDENZAAL
   0541- 582 000