Stagiaire marketing en communicatie

Wegens snelle groei van de livestream studio van Say yeah zijn zij op zoek naar een stagiaire om hen te ondersteunen op marketing- en communicatiegebied. Kun jij goed schrijven en ben je handig met social media, nieuwsbrieven en andere digitale kanalen? Dan hebben zij een leuke stageplek voor je in de aanbieding.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-6-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Tijdens je stage kun je ook ingezet worden voor studio-werkzaamheden. Kortom, je gaat stage lopen bij een superleuk bedrijf waar je veel kan leren en je creatieve hart kunt ophalen!


Aanbod

Say Yeah biedt jou naast een stagevergoeding, elke dag een uitgebreide lunch, veel lol en de mogelijkheid om samen mooie dingen te maken voor de leukste klanten.

Bedrijfsprofiel Say Yeah Motion Media

Say Yeah Motion Media is specialist in beeldcommunicatie. Ons bedrijf specialiseert zich in audiovisuele producties die gekenmerkt worden door combinaties van video, animatie, muziek, vormgeving en voice-over. Samen met onze klant kunnen wij uw boodschap op een zo aantrekkelijk mogelijke wijze visualiseren en communiceren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Say Yeah. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 30
7523 MD ENSCHEDE
+31(0)53 – 4359959