Docent Engels

Saxion is op zoek naar een Docent Engels. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-7-2022
Aantal uur
20
Vervaldatum
22-8-2022
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Voor de opleiding Commerciële Economie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van docent Engels. Binnen onze Academie is Zakelijk Engels een belangrijk onderdeel van de 21st century skills en ben je als docent een coach in het leerproces van onze studenten. 


Werkzaamheden:

 • als professional onze studenten coachen en inspireren in hun leerproces binnen onze moderne opleiding tot Commercieel Econoom;
 • werken in een team met bevlogen collega’s die samen voor  uitdagend onderwijs en ontwikkeling staan;
 • lesgeven aan klassen en coachen van individuele studenten. Zowel in voltijd als deeltijdonderwijs;
 • bijdragen aan de ontwikkeling van Zakelijk Engels en overige onderwijsmodules.

Functievereisten

Ben je:

 • een professional met relevante werkervaring en een relevante afgeronde masteropleiding Engelse taal;
 • enthousiast, ondernemend en maatschappelijk betrokken;
 • kritisch en denk je in mogelijkheden;
 • iemand die het in zich heeft om inspirerend met studenten samen te werken;
 • op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het vakgebied en houdt je je kennis up-to-date?

En heb je:

 • didactische ervaring;
 • affiniteit met de doelgroep van onze Academie;
 • ervaring met het begeleiden en coachen van studenten;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • goede inzichten in de zakelijke toepassing van Engelse communicatie?

Aanbod

Wij bieden een boeiende functie waarin je zelfstandig te werk gaat in een maatschappelijk relevante en dynamische organisatie. Er is volop ruimte voor initiatieven en ontwikkeling. Je krijgt een tijdelijke aanstelling als Docent/onderzoeker 1. De functie is eerst voor de duur van een jaar met een optie op verlenging. Je salaris is, afhankelijk van je kennis en ervaring, maximaal € 5.332,48 (schaal 11- cao-hbo) bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,3%, mogelijkheden voor een ruim aantal vakantiedagen en uitstekende faciliteiten om thuis te werken. Ook heb je de mogelijkheid om jezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen door het volgen van interne en/of externe trainingen of opleidingen. Saxion streeft naar diversiteit in de samenstelling van haar medewerkersteams.

Bedrijfsprofiel Saxion

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken. Hier horen enthousiaste medewerkers bij die mee durven te bewegen met de veranderende wereld. Je werkt aan toekomstgericht en inspirerend onderwijs en onderzoek: werk dat ertoe doet. Met jouw ondernemende houding en deskundigheid lever je een waardevolle bijdrage aan onze hogeschool en de professionals van morgen.


Bij Saxion voel je je thuis

Je komt terecht in een open organisatie met en voor talent. We helpen elkaar, delen kennis en blijven ons onderwijs, onderzoek en onze organisatie continu verbeteren. Bij Saxion werk je op locatie en vanuit huis. Hybride werken is bij ons goed geregeld. We dagen je uit en bieden veel mogelijkheden om je werk/privé-balans goed in te delen, zodat je lekker in je vel zit. Als je kiest voor Saxion, krijg je een veelzijdige baan in een organisatie waar je je welkom voelt en jezelf kunt zijn. We bieden veel ruimte voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Bij ons ben je altijd in beweging op een manier die bij je past. We hebben goede faciliteiten voor loopbaanontwikkeling, zodat je breed inzetbaar bent.


De School of Commerce & Entrepreneurship (SCE) is een van de grootste economische academies binnen Saxion. De academie verzorgt voor circa 2.3 00 studenten de opleidingen Commerciële Economie (CE) en Ondernemerschap & Retailmanagement (ORM). SCE is zowel in Deventer als Enschede gevestigd. SCE is een academie waarbij de dynamiek van ondernemerschap en business zichtbaar en voelbaar is. Onze medewerkers onderhouden nauwe contacten met bedrijven, organisaties in zowel de regio, als landelijk en mondiaal.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

M.H. Tromplaan 28
7513 AB ENSCHEDE
+31 (0)88 019 8888