Medewerker(s) Project Support (diverse lectoraten)

Ben jij de organisatorische ‘spin in het web’ die een ondersteunende en administratieve bijdrage wil leveren aan de verschillende lectoraten van LED? Dan ga jij je expertise inzetten in een dynamische omgeving van studenten en onderzoekers.

Saxion is op zoek naar een Medewerker(s) Project Support (diverse lectoraten).

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-7-2022
Aantal uur
32
Vervaldatum
26-8-2022
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Je gaat:


 • ondersteuning bieden bij het doorlopen van de verschillende fases en werkzaamheden binnen een onderzoeksproject (acquisitie, projectstart, -uitvoering, en -aafsluiting);
 • organisatie van kick-off en projectconsortiumbijeenkomsten ondersteunen;
 • de agenda en mailbox van de lector beheren en afhandelen en hierin prioriteiten stellen;
 • bestellingen plaatsen, opvolgen en afhandelen;
 • een uitvoerende rol vervullen voor alle project-gerelateerde ondersteunende taken van de projectleiders, zoals bijvoorbeeld het organiseren van evenementen en het onderhouden van de website van het lectoraat.

Functievereisten

Ben je:


 • iemand die sterk in de schoenen staat;
 • bereid en in staat een faciliterende rol op je te nemen;
 • iemand die sociaal vaardig is, goed in teamverband maar ook zelfstandig kan werken;
 • iemand die initiatief toont;
 • administratief sterk;
 • tactvol, stijlvol en integer?


En heb je:


 • een afgeronde MBO (niveau 4) opleiding;
 • ervaring in het administratief ondersteunen van nationale en internationale (subsidie) projecten;
 • de capaciteiten en drive om, indien nodig, onder hoge tijdsdruk te presteren;
 • goede communicatieve vaardigheden;
 • ervaring met de meest gangbare Office 365 pakketten;
 • aantoonbare ervaring met Lean werken?

Aanbod

Wij bieden een boeiende functie (in totaal 2 fte, minimale aanstellingsomvang is 0,6 fte) waarin je zelfstandig te werk gaat in een maatschappelijk relevante en dynamische organisatie. Er is volop ruimte voor initiatieven en ontwikkeling. Je krijgt een aanstelling als medewerker gegevensbeheer 2. De functie is eerst voor de duur van een jaar met een optie op verlenging. Je salaris is, afhankelijk van je kennis en ervaring, maximaal € 3.691,27 (schaal 8 – cao-hbo) bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,3%, mogelijkheden voor een ruim aantal vakantiedagen, en uitstekende faciliteiten om thuis te werken. Ook heb je de mogelijkheid om jezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen door het volgen van interne en/of externe trainingen of opleidingen. Saxion streeft naar diversiteit in de samenstelling van haar medewerkersteams.

Bedrijfsprofiel Saxion

Jouw nieuwe werkomgeving

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken. Hier horen enthousiaste medewerkers bij die mee durven te bewegen met de veranderende wereld. Je werkt aan toekomstgericht en inspirerend onderwijs en onderzoek: werk dat ertoe doet. Met jouw ondernemende houding en deskundigheid lever je een waardevolle bijdrage aan onze hogeschool en de professionals van morgen.


Bij Saxion voel je je thuis

Je komt terecht in een open organisatie met en voor talent. We helpen elkaar, delen kennis en blijven ons onderwijs, onderzoek en onze organisatie continu verbeteren. Bij Saxion werk je op locatie en vanuit huis. Hybride werken is bij ons goed geregeld. We dagen je uit en bieden veel mogelijkheden om je werk/privé-balans goed in te delen, zodat je lekker in je vel zit. Als je kiest voor Saxion, krijg je een veelzijdige baan in een organisatie waar je je welkom voelt en jezelf kunt zijn. We bieden veel ruimte voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Bij ons ben je altijd in beweging op een manier die bij je past. We hebben goede faciliteiten voor loopbaanontwikkeling, zodat je breed inzetbaar bent.


Bij de Academie Life Science, Engineering & Design (LED) leiden we technische professionals op die interdisciplinair kunnen werken, innoveren en technologieën in samenhang met elkaar kunnen toepassen. Wij vinden het belangrijk maatschappelijke vraagstukken en onderzoek in het onderwijs te verweven. Daarom vindt er vanuit de domeinen Life Science en Engineering intensieve samenwerking plaats tussen onderzoek, onderwijs en werkveld, waarbij ook studenten nauw zijn betrokken. Wij bieden inspirerende en effectieve leer-, werk- en onderzoekomgeving, toegespitst op toegepaste technologieën en recente (inter)nationale ontwikkelingen in het brede beroepenveld. LED verzorgt toegepast onderzoek en onderwijs voor circa 2700 studenten en heeft ongeveer 230 medewerkers in dienst. Het onderwijs van de academie kent de volgende opleidingen. Bachelor: Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek; Chemie; Chemische Technologie; Forensisch Onderzoek; Industrieel Product Ontwerpen; Technische Informatica; Technische Natuurkunde; Elektrotechniek; Werktuigbouwkunde; Mechatronica. Master: Applied Nanotechnologyen Robotics Systems Engineering. AD: Engineering. Het onderzoek binnen de academie vindt plaats in acht lectoraten: Lichtgewicht Construeren, Duurzame Energievoorziening, Industrial Design, International Water Technology, NanoBio Interface, NanoPhysics Interface, Mechatronica en Technologies for Criminal Investigations. 


Teamsamenstelling 

Als medewerker Project Support voer je werkzaamheden uit voor één of meerdere lectoraten van LED. Je maakt deel uit van het team Project Support van de Academie, waarmee werkzaamheden inhoudelijk worden afgestemd. Gezamenlijk zorgt het team Project Support voor de ondersteuning van de 7 lectoraten binnen LED. De werkzaamheden worden hoofdzakelijk op locatie Enschede uitgevoerd, maar deels ook op locatie Deventer en Apeldoorn.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

M.H. Tromplaan 28
7513 AB ENSCHEDE
+31 (0)88 019 8888