Manager t.b.v. de opleiding (International) Human Resource Management

Saxion Hogeschool zoekt een nieuwe Manager ten behoeve van de opleiding (International) Human Resource Management bij de Academie voor Mens en Arbeid. Een gedreven collega, die onze Academie met hoofd, hart en handen de komende jaren voorziet van inspirerend, daadkrachtig en ondernemend leiderschap. Een prachtige positie voor wie verder wil bouwen aan een organisatie waar de professionals van morgen worden opgeleid. Get ready for a smart world.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
11-9-2022
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als Manager ten behoeve van de opleiding (International) Human Resource Management op de AMA:


 • maak je onderdeel uit van het driehoofdig managementteam van de AMA, tezamen met de Directeur AMA, die eindverantwoordelijk is en de andere Manager, die verantwoordelijk is voor de opleiding Toegepaste Psychologie;  
 • geef je op een verbindende en inspirerende wijze leiding aan de twee teamleiders van International Human Resource Management en Human Resource management in Deventer en Enschede. De teamleiders sturen de docententeams aan;
 • ben je medeverantwoordelijk voor de visie en strategie van de academie en de realisatie daarvan;
 • werk je samen met je collega’s aan innovaties op onderwijs, onderzoek, ondernemen en de organisatie van de academie;
 • creëer je draagvlak voor verandering en bouw je verder aan de organisatie. Start je missie- en waarden gedreven projecten en veranderprocessen op, stuurt deze aan en voert deze uit; 
 • zoek je actief het contact en de samenwerking met managers van de andere academies en diensten en creëert van daaruit meerwaarde;
 • een greep uit de actuele opgaven: bewaken en verder versterken capaciteit, kwaliteit en wendbaarheid van de opleiding, verder positioneren teamleiders, versterken professionele cultuur, verder doorvoeren van het Saxion Onderwijs Model, door ontwikkelen coachend leiderschap, implementeren van de kwaliteitsafspraken.

Functievereisten

Wij zoeken een inspirerende, ervaren leidinggevende die:


 • een hart heeft voor het onderwijs en onderzoek. Die opleeft in een omgeving waar studenten leren en ontwikkelen;
 • verbindt en enthousiasmeert. Die richting, vertrouwen en ruimte geeft en de nadruk legt op samenwerken, inclusiviteit en teamspirit;  
 • makkelijk schakelt tussen strategisch of tactisch niveau, operationele zaken en op alle niveaus soepel kan communiceren;  
 • goed kan bouwen, organiseren, sturen en besluiten. Die initieert aanpakt en afrondt; 
 • sterk is in bedrijfsvoering en kwaliteitszorg. Die processen optimaliseert en die veranderingen weet door te voeren;   
 • een teamspeler is met een flexibele en positieve instelling, die ogenschijnlijk ingewikkelde dingen op een natuurlijke manier luchtig kan maken.


En heb je:


 • een afgeronde wo-masteropleiding;
 • ruime ervaring met leidinggeven aan en het coachen van professionals binnen het onderwijs;
 • sterk in bedrijfsvoering, in organisatieverandering en onderwijsvernieuwing;
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • ervaring in – of kennis van het vak Human Resource Management is geen must, wel een pre. 

Aanbod

Wij bieden een boeiende functie in een maatschappelijk relevante en dynamische organisatie. Er is volop ruimte voor initiatieven en ontwikkeling. Je krijgt een aanstelling als Manager 1, aanvankelijk voor de duur van één jaar, met de intentie tot verlenging. Je salaris is, afhankelijk van je kennis en ervaring, maximaal € 6.579,22 (schaal 13 - cao-hbo) bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,3%, mogelijkheden voor een ruim aantal vakantiedagen en uitstekende faciliteiten om thuis te werken. Ook heb je de mogelijkheid om jezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen door het volgen van interne en/of externe trainingen of opleidingen. Je werkt vanuit beide locaties (Deventer en Enschede).   

Bedrijfsprofiel Saxion (Deventer)

Jouw nieuwe werkomgeving


Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken. Hier horen enthousiaste medewerkers bij die mee durven te bewegen met de veranderende wereld. Je werkt aan toekomstgericht en inspirerend onderwijs en onderzoek: werk dat ertoe doet. Met jouw ondernemende houding en deskundigheid lever je een waardevolle bijdrage aan onze hogeschool en de professionals van morgen.


Bij Saxion voel je je thuis


Je komt terecht in een open organisatie met en voor talent. We helpen elkaar, delen kennis en blijven ons onderwijs, onderzoek en onze organisatie continu verbeteren. Bij Saxion werk je op locatie en vanuit huis. Hybride werken is bij ons goed geregeld. We dagen je uit en bieden veel mogelijkheden om je werk/privé-balans goed in te delen, zodat je lekker in je vel zit. Als je kiest voor Saxion, krijg je een veelzijdige baan in een organisatie waar je je welkom voelt en jezelf kunt zijn. We bieden veel ruimte voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Bij ons ben je altijd in beweging op een manier die bij je past. We hebben goede faciliteiten voor loopbaanontwikkeling, zodat je breed inzetbaar bent.


Academie Mens en Arbeid (AMA)


Binnen Saxion verzorgt de Academie Mens en Arbeid (AMA) onderwijs op hbo en post hbo-niveau op het gebied van (International) Human Resource Management in Deventer en Enschede en Toegepaste Psychologie in Deventer. Bij de AMA werken we samen aan een academie waar studenten, medewerkers, bedrijven en regio trots op zijn en blijven. De AMA besteedt aandacht en tijd aan de kwaliteit van onderwijs, legt de nadruk op betrokkenheid met studenten en het collegiaal samenwerken in excellente teams.


Teamsamenstelling


De AMA bestaat in totaal uit ongeveer 210 collega's en kent binnen het onderwijs vijf onderwijs teams, Beleidsteam, Praktijkbureau, Academiebureau en MT waar je onderdeel van gaat uitmaken. De opleiding (International) Human Resource Management bestaat uit 50 enthousiaste gedreven docenten van de opleiding IHRM en HRM.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Handelskade 75,
7417 DH Deventer
088 019 8888