Technicus Elektrotechniek

Ben jij die gedreven elektrotechnicus die graag in een dynamische Hightech omgeving wil werken en ben je toe aan de volgende stap of sta je juist net aan het startpunt van je carrière? Technische en analytische vraagstukken zijn voor jou geen probleem, maar juist reden om je skills te gebruiken! Lees wat ROSEN Europe B.V. jou kan bieden! Ze zijn op zoek naar een Technicus Elektrotechniek. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-6-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Technicus Elektrotechniek bij ons ben je in de breedste zin van het woord bezig met trouble-shooting, blokschema’s lezen, kalibreren, solderen en het testen van de modules volgens de voorgeschreven kwaliteitseisen. Geen dag is hetzelfde!  

Je doelstelling is het waarborgen van 100% leverbetrouwbaarheid met “first run succes” garantie.

 

Wat ga je doen?

 • Je beoordeelt de staat van de te repareren modules;
 • Je staat garant voor hoge kwaliteit en tijdige uitvoering van alle elektronische taken aan de pijpleiding inspectieapparatuur;
 • Je voorziet de apparatuur van de benodigde bekabeling voor de sensoren;
 • Je voert (test) controles en kallibraties uit en geeft de modules vrij voor de ingebruikname;
 • Je maakt deel uit van diverse projectteams en werkt mee aan het succes van verschillende projecten.

Functievereisten

 • Je beschikt over MBO 4 werk- en denkniveau in de richting van Elektrotechniek;
 • Je beheerst de Engelse taal zowel in woord als geschrift. Nederlands & Duits is een pré;
 • Je bent flexibel, ambitieus, communicatief vaardig en werkt graag in teamverband;
 • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor details;
 • Je hebt goede kennis van MS-office, ervaring met SAP is een pré;
 • Je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat of bereid om je VCA-certificaat te behalen.

 

Het verstrekken van een certificaat van goed gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure. ROSEN Europe neemt ​​hiervoor de kosten voor het aanvragen van een certificaat van je over.

Aanbod

ROSEN Europe biedt je een functie binnen een internationaal, dynamisch en multicultureel familiebedrijf. We hanteren een informele en open bedrijfscultuur. Je komt terecht in een zeer enthousiast en toegewijd team met vakkundige en behulpzame collega’s. Je wordt intern opgeleid om zelfstandig aan onze inspectieapparatuur te kunnen werken. Daarnaast word je bij ons uitgedaagd om jezelf verder te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen door middel van interne opleidingsprogramma’s!

 

Naast marktconforme arbeidsvoorwaarden is er een goede balans tussen werk en privé, doordat wij flexibele werktijden en alleen dagdienst kennen. Er is veel ruimte om jezelf zowel op technisch als persoonlijk vlak verder te ontwikkelen door trainingen. Een moderne werkomgeving, teamuitjes, bedrijfsfeesten, 13e maand en 28 vakantiedagen horen bij dit pakket!

Bedrijfsprofiel ROSEN Group

ROSEN Group Is een high-tech onderneming werkzaam in meer dan 120 landen. De ROSEN Group heeft op dit moment met meer dan 4000 medewerkers wereldwijd een toonaangevende positie bereikt op het gebied van inspectie en integrity management voor diverse installaties, zoals pijpleidingen en opslagtanks.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ROSEN Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Zutphenstraat 15
7575 EJ OLDENZAAL
0541 - 671 000