Allround Expeditie Medewerker

ROSEN Group is op zoek naar een ervaren allround Expeditie medewerker die zich inzet op een optimale samenwerking met de directe collega’s en tussen afdelingen en goed past binnen hun huidige logistieke afdeling. Bekijk deze vacature voor meer informatie. 


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-6-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

De werkzaamheden:

 • Je verricht werkzaamheden binnen de afdeling logistiek (in- en outbound shipments).
 • Als allround expeditie medewerker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, assembleren en/of afmonteren en gereed zetten van te verzenden apparaten en/of goederen.
 • Je controleert en inspecteert de orders op juistheid en draagt zorgt voor de bijbehorende kwalitatieve en administratieve handelingen.
 • Je laadt en lost vrachtwagens m.b.v. een heftruck.
 • Je onderhoudt nauw contact met directe collega’s en collega’s van andere afdelingen.
 • Je draagt zorg voor een nette en veilige werkplek.

Functievereisten

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur richting logistiek/techniek.
 • Je hebt goede kennis en ervaring van logistieke processen.
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de logistiek.
 • Je kan goed omgaan met MS Office applicaties als Outlook en Excel.
 • Je hebt affiniteit met of interesse in techniek en materialen.
 • Goede communicatieve vaardigheden (ruim voldoende beheersing van de Engels taal, aanvullende kennis van de Duitse taal is pré).
 • Kan goed in teamverband werken en is gericht op samenwerken met een hoge mate van zelfmotivatie.
 • Nauwkeurig, kostenbewust en efficiënt werken.
 • Ervaring in het gebruik van heftrucks.
 • Er vinden werkzaamheden plaats buiten op het terrein, daarom ben je in staat om onder klimatologische omstandigheden te werken.
 • Bereidheid om afwisselende werkzaamheden (fysiek en administratief) te verrichten.
 • In bezit van een geldig rijbewijs (BC is pré).
 • Je woont maximaal 30 km van onze vestiging in Oldenzaal.


Wij verzoeken alleen te reageren als je aan alle bovengenoemde eisen voldoet.


Opmerking: een recente Verklaring Omtrent Gedrag is een vereiste voor ons. Kosten die verband houden met het verzoek worden betaald door ROSEN Europe.

Aanbod

Je komt te werken in een internationale, dynamische en service georiënteerd organisatie dat streeft naar een marktleiderspositie in elk segment waar we actief zijn. Naast de uitdaging in de functie en de inspirerende werkomgeving bieden we je goede arbeidsvoorwaarden. Wij bieden uitstekende voordelen met betrekking tot opleiding, pensioenregeling en een fietsplan om een gezonde levensstijl te ondersteunen. Bovendien bieden we onze medewerkers de mogelijkheid om zich te ontwikkelen binnen de ROSEN Groep.


Naast marktconform arbeidsvoorwaarden is er een goede balans tussen werk en privé en is er veel ruimte om jezelf zowel op technisch als persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Een moderne werkomgeving, teamuitjes, bedrijfsfeesten, 13e maand en 28 vakantiedagen horen bij dit pakket!

Bedrijfsprofiel ROSEN Group

Velen kennen wellicht de ROSEN merknaam, groot aangebracht op de zijkanten van het gebouw langs de A1. Wat velen echter niet weten is dat het hier gaat om één van de grootste werkgevers van Oldenzaal. De ROSEN Group is een wereldwijd opererende leverancier van ‘state of the art’ producten en services op het gebied van inspectie en integrity management voor een breed scala aan installaties (pijpleidingen, tanks, schepen, wind turbines, treinen, telecommunicatie torens e.a.) in verschillende industrie takken (olie & gas, energie, procesindustrie, mijnbouw, telecommunicatie, transport e.a.). Met ruim 2700 medewerkers en meer dan 20 vestigingen wereldwijd kan de ROSEN Group letterlijk de hele wereld aan. ROSEN Europe, met ruim 350 medewerkers, is binnen de ROSEN Group verantwoordelijk voor het bedienen van de klanten, de “Business Realization”, op het Europese continent, Afrikaanse continent en de landen India en Pakistan in Zuidoost Azië. Zij voeren projecten uit voor en leveren producten aan bedrijven die binnen de eerder genoemde industrie takken als toonaangevend worden beschouwd. Vaak gebeurt dit op basis van langlopende contracten en met de focus op partnership. Een van ROSEN Europa’s meest recente successen is de inspectie van de Nord Stream offshore pijpleidingen. Elke vierkante centimeter van twee parallelle gasleidingen, ieder met een lengte van 1224km, is geïnspecteerd door een ROSEN inspectie apparaat. Dit apparaat, volledig in eigen beheer ontworpen en geproduceerd, beweegt zich door de pijpleiding met behulp van gasproductie. De succesvolle inspecties zijn uitzonderlijk vanwege de lengte van de pijpleidingen (langste offshore inspectie ooit), de hoge wanddikte van deze pijpleidingen en de logistiek uitdagingen van pijpleidingen die beginnen in Rusland en eindigen in Duitsland. De inspecties zijn vlekkeloos en binnen de gestelde tijdplanning uitgevoerd, waarmee ROSEN definitief haar naam heeft gevestigd als wereldwijd technologisch marktleider.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ROSEN Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Zutphenstraat 15
7575 EJ OLDENZAAL
0541 - 671 000