Inkoper

Rollepaal is op zoek naar een inkoper.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-7-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

 • Uiteraard is het je primaire verantwoordelijkheid dat op het juiste moment, tegen de beste prijs en de juiste kwaliteit de specifieke artikelen worden ingekocht.
 • Monitoren en optimaliseren van leveranciersprestaties met betrekking tot kwaliteit, levertijd, leverbetrouwbaarheid, flexibiliteit en kostenefficiency.
 • Proactief analyseer je de huidige en toekomstige PO-spend op productcategorie en artikelniveau en gaat dan op zoek naar nieuwe leveranciers of mogelijke samenwerkingsvormen om de prestatie op kosten, tijd of kwaliteit te verbeteren.
 • Je bent verantwoordelijk voor de juiste verwerking van het operationele proces in ons ERP systeem (Trimergo), koopt de juiste handelsartikelen in, bewaakt de levertijden, verhoogt de leverbetrouwbaarheid en compleetheid van onze orders.
 • Je geeft mede richting aan de professionalisering van het huidige inkoop- en logistieke proces en de organisatie.

Functievereisten

 • Je bent in het bezit van een Mbo- of Hbo-diploma bij voorkeur een met een technische / commerciële / bedrijfskundige achtergrond aangevuld met specifieke inkoopervaring/opleiding.
 • Circa 5 jaar ervaring in een operationele inkoopfunctie bij voorkeur in een internationale projectmatige werkomgeving zoals de machinebouw, metaalindustrie, elektrotechniek, productieomgeving of vergelijkbaar.
 • Je bent integer, resultaatgericht, leergierig, empathisch en ondernemend met de nodige lef.
 • Ervaring in het toepassen van category management voor integrale kostenverlaging en het opzetten van modellen voor het volgen van grondstofprijzen.
 • Internationale sourcing ervaring in bijvoorbeeld de Balkan of Turkije is erg welkom.
 • Je weet hoofd van bijzaken te scheiden, staat sterk in je schoenen en bent in staat discussie aan te gaan met leveranciers maar ook de interne organisatie.

Aanbod

Bij Rollepaal zijn we altijd volop in beweging en staan we voor kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor onze oplossingen maar ook voor ons als organisatie. We bieden onze medewerkers de ruimte om hier invloed op uit te oefenen en zichzelf verder te ontwikkelen. Naast het bedenken en uitvoeren van creatieve en optimale oplossingen hechten wij ook veel waarde aan een plezierige en goede werksfeer. Daarom zorgen wij ervoor dat ons primaire en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket hier op aansluit.

Bedrijfsprofiel Rollepaal B.V.

Rollepaal is de specialist in het ontwerpen, fabriceren en installeren van extrusielijnen voor de productie van kunststof buizen voor de meest toonaangevende producenten. Onze projecten variëren van het leveren van losse machines tot aan het samenstellen van complete productielijnen, inclusief service en onderhoud over de hele wereld.


We gaan ons inkoopteam uitbreiden zodat we nog meer focus kunnen aanbrengen op de specifieke inkoop categorieën. Op een totaal inkoopbudget van circa €10 miljoen zijn de handelsonderdelen zoals motoren, sensoren, kabelbomen, fasteners, verwarmingselementen, (elektro)technische delen etc. belangrijke componenten voor onze machines en service organisatie. Jij bent verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces van A tot Z. De leverbetrouwbaarheid en kwaliteit verbeteren met een focus op verlagen van de kostprijs en total cost of ownership. Je gaat daarnaast samen met Engineering op zoek naar cost down mogelijkheden in onze machines.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Rollepaal. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Rollepaal 13
7701 BR DEDEMSVAART
0523 623599