Onderwijsassistent

Voor het MBO College Onderwijs, Sport & Welzijn is het ROC van Twente op zoek naar een onderwijsassistent met werkervaring in de zorg.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-5-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als onderwijsassistent ondersteun je (praktijk)onderwijs, onder andere door het klaarzetten van (praktijk)lessen en het ondersteunen van de docent (of instructeur) tijdens de les, Daarbij begeleid je de studenten door het geven van demonstraties en instructies op het facilitaire- en zorg gebied en andere praktische onderwijssituaties, bijv. assisteren bij ADL, ruimtes op orde houden en voorraadbeheer. Je levert een actieve bijdrage aan de opleidingen door mee te werken aan evenementen zoals open dagen en voorlichtingsactiviteiten. Je participeert in werkgroepen die gericht zijn op vernieuwing en ontwikkeling van het praktijkonderwijs. Ook verleen je administratief-organisatorische ondersteuning aan docenten en manager.

Functievereisten

Kom je bij ons werken, dan vragen wij van jou:

 • mbo-diploma, werk- en denkniveau, minimaal niveau 4.
 • Algemene theoretische kennis en ruime praktijkkennis op het gebied van de met name zorg opleidingen en vaardigheid in het overdragen ervan.
 • Een resultaatgerichte, enthousiaste en proactieve houding.
 • Uitstekende kennis van Office 365 en overige digitale systemen die actueel zijn in het onderwijs.
 • je bent minimaal op 3 dagen inzetbaar

Aanbod

 • salaris: schaal 6 / maximaal € 2.850,00  bruto per maand bij een werkweek van 36,86 uur
 • dienstverband: bepaalde tijd: 1 augustus 2022 t/m 31 juli 2023 voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren en formatieruimte
 • je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • je krijgt volop kans voor je eigen ontwikkeling door ons uitgebreide interne opleidingsaanbod en online leerplatform GoodHabitz
 • je ontvangt een reiskostenvergoeding
 • voor indiensttreding zal je worden gevraagd een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen
 • de locatie is Gieterij in Hengelo

Bedrijfsprofiel ROC van Twente

College voor Onderwijs, Sport & Welzijn 

Bij ROC van Twente draait alles om onderwijs. Daar zijn we voor dat is ons bestaansrecht. Om goed onderwijs te kunnen geven, is ons onderwijs kleinschalig georganiseerd vanuit negen colleges, met elk een eigen sfeer. We noemen dat: ‘Flexibel binnen groot’. Onze studenten en deelnemers hebben voornamelijk te maken met het team dat zijn of haar opleiding verzorgt. Al deze onderwijsteams hebben een eigen teammanager en zijn onderdeel van een college. 

Daarnaast kent ons ROC een ondersteuningsstructuur die bestaat uit zes ondersteunende diensten. Zowel onze colleges als de ondersteunende diensten werken samen aan onze strategische ambities en vallen onder leiding van het College van Bestuur. Uiteraard trekken we als ROC van Twente waar mogelijk samen op met het werkveld en het sociale domein en onze colleges zijn sterk verankerd in de regio. 

Binnen ons College voor Onderwijs, Sport & Welzijn bieden we opleidingen aan gericht op onderwijs, sport & beweging en welzijn; van onderwijsassistent tot sociaal werk, en van evenementenbegeleiding tot sport en recreatie. Het team Dienstverlening Hengelo is ondergebracht bij dit college. Naast het team Dienstverlening Hengelo, hebben we ook een team Dienstverlening Almelo en een team Dienstverlening Enschede.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van het ROC van Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Gieterij 200
7553 VZ HENGELO
074 - 852 5000