Docent Engels/rekenen (0,6 - 1,0 fte)

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-10-2021
Aantal uur
36
Vervaldatum
25-10-2021
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als docent rekenen/ Engels maak je een groot onderdeel uit van het leerproces van jouw studenten. Je verzorgt samen met je collega's lessen binnen de BOL- en BBL-opleidingen Verzorgende IG (niveau 3) en Mbo-Verpleegkundige (niveau 4). Het voorbereiden van lessen en natuurlijk het lesgeven behoren tot jouw primaire taakgebied. Je begeleidt studenten individueel, of in groepsverband, je maakt en beoordeelt toetsen. Je neemt deel aan werkgroepen om het onderwijs verder te ontwikkelen. Het spreekt voor zich dat je je bijdrage levert in de beroepspraktijkvorming en in de studieloopbaanbegeleiding. Je werkt zelfstandig, maar je kunt ook goed samenwerken binnen het onderwijsteam waar je onderdeel van uitmaakt. Tot slot draag je bij aan de ontwikkeling, vernieuwing en totstandkoming van het onderwijscurriculum. 

Functievereisten

Kom je bij ROC van Twente werken, dan vragen zij van jou: 

  • een afgeronde lerarenopleiding Engels (eerste of tweedegraads) of studerende daarvoor (je hebt al wel een afgeronde Hbo-opleiding), en/of rekenbevoegdheid of PDG (bereid zijn om deze te halen)
  • bij voorkeur ervaring in het mbo
  • bij voorkeur ervaring met de doelgroep
  • pedagogisch inlevingsvermogen
  • goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • affiniteit/ ervaring met of bereid om te investeren in het digitaal verzorgen van onderwijs 

Aanbod

Informatie over de arbeidsvoorwaarden:

  • salaris: schaal LB / maximaal € 4.429,00 bruto per maand bij een werkweek van 36,86 uur
  • dienstverband: ingangsdatum 1 januari 2022, bepaalde tijd voor de duur van een jaar met mogelijkheid tot verlenging
  • je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33% en je krijgt volop kans voor je eigen ontwikkeling door ons uitgebreide interne opleidingsaanbod en online leerplatform GoodHabitz
  • bij indiensttreding zal je worden gevraagd een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen

Bedrijfsprofiel ROC van Twente

Als het aan ROC van Twente ligt laat íedereen in de zorg zijn gezicht zien. Houden ze samen de ogen en oren open. Vanuit het college én vanuit het werkveld. Door inzichten te delen halen ze meer uit de opleidingen. Daardoor kunnen ze ook beter bijdragen aan de praktijk. Zo leiden ze nieuwe professionals op die perfect op hun plek zijn in de zorg van morgen. Frisse gezichten die met een toekomstgerichte blik de zorg scherp houden.

Vanuit dit oogpunt leiden zij studenten op tot verpleegkundigen, verzorgenden en assistenten in de gezondheidszorg (dokters-, tandarts- en apothekersassistenten). Binnen de onderwijsteams leveren 200 medewerkers dagelijks een bijdrage aan het opleiden van 2200 studenten. De lessen worden verzorgd op de locaties in Almelo en Hengelo.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ROC van Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Gieterij 200
7553 VZ HENGELO
074 - 852 5000