Docent installatietechniek

Het ROC van Twente is op zoek naar een Docent installatietechniek.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-6-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je hebt aantoonbare ervaring binnen de installatietechniek of techniek onderwijs. In jouw lessen leg je de link tussen de theorie en de beroepspraktijk. Je geeft voornamelijk les aan studenten die hebben gekozen voor de richting service en onderhoud of technicus engineering. Dit kunnen studenten zijn die een BOL of BBL-opleiding volgen, waarbij werkzaamheden in de avonduren voor kunnen komen.


Naast dat je onze studenten prikkelt zich te ontwikkelen sta jij ook niet stil. Je blijft op de hoogte van ontwikkelingen in de branche en de energietransitie. Je werkt samen met collega’s binnen én buiten je team aan nieuw onderwijsmateriaal waarin je jouw blik op duurzaamheid, innovaties en de energietransitie kwijt kunt. Je onderhoudt contact met de bedrijven waar jouw studenten stage lopen en bent het eerste aanspreekpunt voor bedrijven, studenten en ouders.


Binnen het ROC van Twente is er veel ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling. Daarnaast werk je samen met enthousiaste collega's die allen de passie voor opleiden en begeleiden delen.

Functievereisten

  • aantoonbare affiniteit hebt met de installatietechniek, bij voorkeur als werkvoorbereider of technicus óf als docent (installatie)techniek
  • een afgeronde hbo-opleiding hebt met daarbij een lesbevoegdheid
  • computervaardig bent
  • over het pedagogisch inlevingsvermogen beschikt om onze studenten te laten groeien in hun prestaties
  • goede sociale en communicatieve vaardigheden hebt en goed kunt samenwerken


Aanbod

  • salaris: schaal LB / maximaal € 4.359,00 bruto per maand bij een werkweek van 36,86 uur
  • dienstverband: onbepaalde tijd (bij goed functioneren en wanneer er voldoende formatieruimte is), met in aanvang een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de periode van 1 jaar
  • je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33% en je krijgt volop kans voor je eigen ontwikkeling door ons uitgebreide interne opleidingsaanbod en online leerplatform GoodHabitz
  • bij indiensttreding zal je worden gevraagd een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen
  • werkzaamheden vinden ook in de avonduren plaats 

Bedrijfsprofiel ROC van Twente

Technisch inzicht. Nauwkeurig en precies kunnen werken. In nauw samenspel tussen hoofd, handen en apparatuur. Rekenen, plannen, materiaalkennis en milieuvoorschriften toepassen: een greep uit de punten die in onze opleidingen zeker aan de orde komen. Daarnaast is samenwerken een belangrijk programmaonderdeel. Wij leveren goed opgeleide mensen af op verschillende niveaus. Ze kunnen sleutelen, lassen, boren, frezen of achter de PC ontwerpen en uittekenen. Maar ook computers installeren en telecomnetwerken beheren.Zij zorgen ervoor dat elektrische apparaten en computers ook wérken. Ze monteren en onderhouden installaties, (computer)netwerken en sporen storingen op. Met groot gevoel voor nauwkeurigheid en gebruikmakend van de nieuwste (computer)technieken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ROC van Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Gieterij 200
7553 VZ HENGELO
074 - 852 5000