AIOS: opleiding in beweging

Ben je als AIOS op zoek naar een opleiding revalidatiegeneeskunde? Kom dan naar Twente! Het Roessingh is op zoek naar een AIOS. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-9-2016
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Je volgt de opleiding niet alleen binnen de muren van Roessingh, maar ook in de opleidingsziekenhuizen Medisch Spectrum Twente (MST) in Enschede en Ziekenhuis Groep Twente (ZGT) in Almelo. Met deze ziekenhuizen vormt Roessingh het opleidingscircuit Twente. Je krijgt dus de kans om je in de volle breedte van het vak revalidatiegeneeskunde te specialiseren.

Functievereisten

Je moet een Geneeskunde opleiding hebben gevolgd.

Aanbod

Wij hebben je veel te bieden: uitgebreide mogelijkheden tot (promotie)onderzoek bij Roessingh Research and Development, onderscheidend en goed georganiseerd onderwijs en topklinische zorg in één van de grootste revalidatiecentra van Nederland. Bovendien heeft wonen en werken in Twente je veel te bieden.

Bedrijfsprofiel Revalidatiecentrum Roessingh

Revalidatiecentrum Roessingh maakt deel uit van Roessingh Concern, waarin behandeling en zorg en commerciële activiteiten samenkomen. Door deze bundeling van krachten heeft het concern een unieke positie binnen Revalidatie Nederland en ten opzichte van andere regionale zorgaanbieders.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button komt u terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kunt u niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wilt u ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt?

Wilt u op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijft u zich dan hier in!

Meer informatie

Roessinghsbleekweg 33
7522 AH ENSCHEDE
053 - 4875 875