Stagiair P&O

Ben je bezig met je hbo opleiding HRM en wil je graag ervaren hoe het er bij Regio Twente in de praktijk aan toe gaat? Dat kan als stagiair binnen het team Personeel en Organisatie. Regio Twente is op zoek naar een fulltime stagiair, per september 2021 die nieuwsgierig is, humor heeft, zelfstandig kan werken en initiatief neemt! Zij geven alle ruimte om van jouw stage een leerzame ervaring te maken.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-6-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Stagiair P&O bij Regio Twente - Alle ruimte om het beste uit jezelf naar boven te halen


Wat ga je doen?

Als stagiair bij Regio Twente krijg je de kans om op een breed vlak werkervaring op te doen op het gebied van HRM.

Denk bijvoorbeeld aan:

 • Werving en selectieactiviteiten;
 • Updaten van de online informatievoorziening richting medewerkers;
 • Meedraaien in de personeelsadministratie;
 • Het onderhouden van contacten met externe partijen zoals uitzendbureaus en arbodienstverleners;
 • Opzetten van verzuimdashboards en -analyses;
 • Bijdragen aan HR-procesverbeteringen volgens de LEAN-methodiek;
 • Bijdragen aan beleidsontwikkeling in samenwerking met de senior P&O-adviseur.

Functievereisten

Jouw daadkrachtige karakter valt op waardoor je in staat bent werkzaamheden naar je toe te trekken. Je bent sociaal, leergierig, niet bang om je mening te geven en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. En heel belangrijk is dat je rustig blijft binnen de hectiek in de waan van de dag.

Aanbod

 • De mogelijkheid om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen in een hecht en enthousiast team;
 • Uitdagende taken om uit te voeren op operationeel, tactisch en strategisch niveau;
 • Voldoende ruimte om aan je stageopdrachten te werken;
 • Uiteraard ontvang je een passende stagevergoeding.

Bedrijfsprofiel Regio Twente

Regio Twente Zoals iedereen in de regio heeft u waarschijnlijk dagelijks met ons te maken. U stuit op wegwerkzaamheden, u leest over de arbeidsmarkt of u zoekt een mooie wandel- of fietsroute voor het weekend. Regio Twente is direct en indirect betrokken bij allerlei regionale ontwikkelingen. Met een groot aantal partners werken wij aan een vitaal Twente. Zo komt u ons dus ongemerkt heel vaak tegen. Kern van de Regio Regio Twente werkt aan projecten, verdeeld over twee domeinen: Gezondheid en Leefomgeving. De veertien gemeenten realiseren deze projecten samen, in nauw overleg met Zwolle als provinciale hoofdstad, de politiek in Den Haag en de Europese Unie in Brussel. De kern van Regio Twente is dan ook: samenwerking. Onze plannen voor de komende jaren staan in de Agenda van Twente. Een nationaal en internationaal overzicht van de regionale toekomst.


Regio Twente

Regio Twente is het samenwerkingsverband van de veertien Twentse gemeenten, met een verzorgingsgebied van ruim 628.000 inwoners. Vóór en mét hen vervult Regio Twente werkzaamheden op een heel breed gebied: economische zaken, volksgezondheid, jeugdhulp en maatschappelijke ondersteuning, recreatie en toerisme en vrijetijdseconomie.


Vanuit bedrijfsvoering ondersteunen we onder andere

 • GGD Twente
 • Kennispunt Twente
 • Twentse Kracht
 • IT-platform Twente
 • OZJT (Organisatie voor Zorg Jeugdhulp Twente)
 • Veilig Thuis Twente


Regio Twente bevindt zich momenteel midden in een transitieproces in het kader van de Veranderopdracht Twente Vooruit!. Daarnaast is het je vast niet ontgaan dat de GGD een belangrijke rol speelt in het bestrijden van de coronacrisis. Dit vraagt enorm veel flexibiliteit en veerkracht van zowel het personeel als de organisatie. Voor jou als stagiair een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij een organisatie die enorm in beweging is! 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Regio Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nijverheidstraat 30
7511 JM ENSCHEDE
053 - 4876 543