Kwaliteitscontroleur

Rebode is op zoek naar een Kwaliteitscontroleur.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-7-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Kwaliteitscontroleur houd je je bezig met het keuren en bemonsteren van alle inkomende- en uitgaande kabels. Het gaat om een fulltime functie, de werkzaamheden worden uitgevoerd in dagdienst.

Functievereisten

Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau en hebt ervaring in het keuren/controleren van inkomende- en/of uitgaande goederen, bij voorkeur in een recycling/productie omgeving. Je bent secuur en betrokken bij wat je doet. Je werkt pro actief en bent flexibel. Tot slot ben je een open en sociaal persoon die graag in een hecht team werkt.


Aanbod

Een zeer afwisselende en verantwoordelijke job met een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een jaarcontract bij een informele en gezonde organisatie, bij gebleken geschiktheid een vaste baan! Natuurlijk is er ruimte om opleidingen of cursussen te volgen en helpen we je graag om jezelf verder te ontwikkelen

Bedrijfsprofiel Rebode

Rebode is een modern familiebedrijf met Nederlandse roots, dat zich al ruim 60 jaar bezig houdt met het recyclen van kabels. Door eigen ontwikkelingen en vernieuwde technieken streven we naar 100% nieuwe grondstof, die andere bedrijven kunnen gebruiken bij de vervaardiging van nieuwe producten

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Rebode. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Kade 1
7491 EZ DELDEN
(+31) 074 2916665