Stage: werktuigbouw

Prior Engineering B.V. is op zoek naar stagiaires werktuigbouwkunde. Ben jij op zoek naar een leuke stage? Lees dan snel verder!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-1-2017
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste HBO werktuigbouw studenten.

Functievereisten

  • U heeft een bijna afgeronde HBO opleiding WTB
  • U heeft affiniteit met 3D softwarepaketten (bij voorkeur Solid Edge en/of Solid Works)
  • Leergierig en pro-actief

Aanbod

  • Een uitstekende afstudeervergoeding
  • Samenwerken met jonge en enthousiaste collega's
  • Een informele en prettige werksfeer

Bedrijfsprofiel Prior Engineering B.V.

Prior Engineering B.V. is een ingenieursbureau met als kernactiviteit de realisatie van de engineering van werktuigbouwkundige projecten. Prior Engineering B.V. is sinds 1997 actief en heeft in de afgelopen jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Wij denken constructief. Dat betekent dat we serieus met ons vak bezig zijn. Wij onderscheiden ons door (complexe) werktuigbouwkundige vraagstukken vanuit de praktijk te benaderen, wij streven altijd naar een praktische oplossing. De projecten worden zowel uitgevoerd op het kantoor van Prior Engineering B.V. alsmede middels detachering bij de opdrachtgever waarbij flexibiliteit in een hoog vaandel staat. Prior Engineering B.V. is aangesloten bij de Metaalunie en werkt onder de voorwaarden van de RVOI.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button komt u terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kunt u niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wilt u ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt?

Wilt u op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijft u zich dan hier in!

Meer informatie

Plesmanweg 23
7602PD ALMELO