Brand Manager

Ben jij een creatieve marketeer met brede marketingkennis en flink wat ervaring? Wil jij, samen met het marketingteam, een gedegen marketingvisie formuleren en deze bewaken? Ben je de georganiseerde verbinder die ervoor zorgt dat gezamenlijk de schouders eronder worden gezet om het merk Previder sterk te maken? Kom dan een kop koffie bij Previder drinken!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-6-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

Previder is georganiseerd in Business Units die specifieke marktsegmenten benaderen. Iedere Business Unit is zijn eigen ‘merk’ binnen Previder. Jij bent ervoor verantwoordelijk dat er een heldere visie is over hoe deze merken in de markt worden gezet en bewaakt die visie en de kwaliteit van alle uitingen, voor zowel Previder als zijn Business Units. Dit doe je samen met een marketingteam dat bestaat uit professionals met ieder een eigen specialisme. Je voegt vooral waarde toe met jouw talenten om te verbinden, organiseren en contacten te onderhouden binnen de organisatie en met bureaus, media en vendoren. Je ziet het als een uitdaging om het team en de uitingen naar een hoger niveau te tillen.


Naast deze rol, ben je tevens direct aanspreekpunt voor de Business Unit Previder Zakelijk. Met het salesteam ben je verantwoordelijk voor de groei en zichtbaarheid in het marktsegment. Je krijgt alle ruimte om je eigen ideeën uit te bouwen tot succesvolle campagnes en kunt daarbij uiteraard de kennis en kunde van je collega’s inzetten.


Wat ga je verder doen?

 • Jij overziet ‘het grote plaatje’ op het gebied van marketing en legt op hoofdlijnen verantwoording af aan de manager HRM (HR, Recruitment en Marketing).
 • Vanuit jouw expertiserol neem je op verzoek deel aan het MT van onze diverse locaties.
 • Je werkt met het team aan een heldere marketingvisie en bent in staat deze te bewaken en op de voortgang terugkoppeling te geven.
 • Je bent het vakinhoudelijke, verbindende en coördinerende brein achter het marketingteam. Je weet ieders kracht te benutten om gezamenlijk campagnes naar een hoger niveau te tillen voor alle business units én het merk Previder;
 • Je bouwt aan de groei van je business unit én draagt bij aan de groei van het merk Previder.

Functievereisten

Wat vraagt Previder van je?

 • Minimaal zeven jaar relevante marketingervaring, met aantoonbare ervaring in de B2B.
 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding in een relevante studierichting.
 • Je hebt veel inhoudelijke kennis op het gebied van marketing kunt een heldere marketingvisie formulieren.
 • Een verbinder en organisator die makkelijk schakelt met collega’s.
 • Iemand die een helikopterview heeft en de kwaliteit kan bewaken van het merk Previder en haar Business Units.

Aanbod

Wat bieden ze?

Previder is een organisatie volop in beweging en ze groeien snel. Ze hebben de ambitie om dé toonaangevende speler te worden in Nederland op gebied van IT en Managed Services. Bij Previder word je gestimuleerd om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Je bent toe aan een vervolgstap en wilt groeien in jouw rol als Brand manager en wil samen met hun verder bouwen. Werken bij Previder betekent samen met ongeveer 350 collega’s hard werken én veel plezier maken. Ze kennen een collegiale informele sfeer. Het team waarin je terecht komt bestaat uit HR, Recruitment en Marketing. Daarin krijg je veel eigen verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en vrijheid. Echter gaan ze gezamenlijk voor resultaat.


Minstens zo belangrijk:

 • Superleuk, jong en ambitieus team dat met zijn allen voor een gezamenlijk eindresultaat gaat!
 • Mogelijkheden om door te groeien en je te ontwikkelen.
 • Een fijne groep collega’s om mee te sparren en stappen mee te maken – én natuurlijk successen mee te vieren!


Verder bieden ze ook nog het volgende:

 •  Eigen budget om hardware uit te kiezen passend bij je functie
 •  Opleidingsbudget, om jezelf verder te blijven ontwikkelen
 •  Hybride werken en een goede thuiswerkregeling, om je thuiswerkplek in te richten
 •  Premievrij pensioen met keuze tot maatwerk
 •  Persoonlijke ontwikkeling op zowel technisch als persoonlijk vlak, zodat je koploper blijft in je vakgebied.
 •  Een fijne werksfeer, met jaarlijks de Previder BBQ, borrels, teamuitjes, sportactiviteiten etc

Bedrijfsprofiel Previder

Over Previder:

Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Previder levert het gehele IT-fundament aan de klanten. Ze realiseren moderne werkplekken voor eindgebruikers om efficiënt en veilig samen te werken. Ze begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit hun eigen drie datacenters. Door de persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn ze een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn ze in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor de klanten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33