(Digital) Marketingadviseur

Heb je een passie voor marketing, ben je creatief, initiatiefrijk en helemaal thuis in de wereld van digital marketing? Wil je graag met jouw kennis helpen de doelstellingen van het marketingteam van Previder te behalen? Denk je bij te kunnen dragen aan de groei van Previder? Dan drinkt Previder graag een kop koffie met je!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-5-2022
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als marketingadviseur bij Previder ben je aanspreekpunt voor één van onze huidige business units: Previder Corporaties, Previder Zorg of Previder Zakelijk. Binnen de unit werk je samen met sales om de klanten en uitdagingen te begrijpen, een marketingplan op te stellen en hands-on aan de slag te gaan met bijbehorende activiteiten. Samen met sales ben je verantwoordelijk voor de groei en zichtbaarheid in het marktsegment. Er is meer dan genoeg ruimte voor jouw eigen ideeën en je wordt er enthousiast van deze uit te bouwen tot succesvolle campagnes.


Naast het feit dat je als marketingadviseur aanspreekpunt bent voor een business unit, werk je in het Previder-marketingteam samen aan campagnes en de merkpositionering van Previder. Binnen het team voeg je vooral waarde toe met jouw kennis op het gebied van digital marketing. SEO, SEA, social advertising en Google Analytics hebben geen geheimen voor jou. Jouw specifieke kennis zet je in om Previder en al haar business units beter zichtbaar te maken en om de juiste doelgroepen te targeten. zodat zij op onze website geconverteerd kunnen worden naar relevante leads. Ons gezamenlijke doel is (potentiële) klanten verder te helpen in hun uitdagingen en ‘klantreis’, en Previder op deze manier landelijk op de kaart te zetten.


Jouw werkzaamheden bestaan uit:

 • Je wordt het eerste aanspreekpunt voor één van onze business units en stemt het marketingplan en de -activiteiten af met de salesmedewerkers van deze unit;
 • Je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming van deze marketinguitingen en werkt hierbij ook samen met een marketingbureau;
 • Je evalueert en rapporteert de resultaten van je marketingactiviteiten;
 • Je brainstormt met het marketingteam om gezamenlijk campagnes te verbeteren voor alle business units én het merk Previder;
 • Je voegt binnen het marketingteam specifiek waarde toe met jouw kennis op het gebied van digital marketing en benut ook de specifieke krachten van jouw marketingcollega’s;
 • Je bouwt aan de groei van je business unit én draagt bij aan de groei van het merk Previder.

Functievereisten

 • Je hebt minimaal vijf jaar relevante marketingervaring, het liefst in de B2B.
 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding in een relevante studierichting, zoals Marketingcommunicatie, Commerciële Economie of Creative Business.
 • Je houdt van aanpakken, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en kan prioriteiten stellen.
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je bent in staat om deadlines te bewaken en hierop terugkoppeling te geven.
 • Je kunt je verdiepen in (de uitdagingen van) klanten en weet hen op de juiste manier te benaderen.
 • Je hebt ervaring met SEO, SEA, social media advertising (LinkedIn, Facebook, Instagram) en Google Analytics. Ervaring met marketing automation software, Google Tag Manager en Google Data Studio is een pré.

Aanbod

Previder is een organisatie volop in beweging en we groeien snel. We hebben de ambitie om dé toonaangevende speler te worden in Nederland op gebied van IT en Managed Services. Bij Previder word je gestimuleerd om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Werken bij Previder betekent samen met ongeveer 350 collega’s hard werken én veel plezier maken. We kennen een collegiale informele sfeer. Het team waarin je terecht komt bestaat uit HR, Recruitment en Marketing. Daarin krijg je veel eigen verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en vrijheid. Echter gaan we gezamenlijk voor resultaat en er is altijd wel iemand uit je team met wie je even kunt sparren. Of het nou een marketeer, recruiter of HR-adviseur is.


Minstens zo belangrijk:

 • Superleuk, jong en ambitieus team dat met zijn allen voor een gezamenlijk eindresultaat gaat!
 • Mogelijkheden om door te groeien en je te ontwikkelen.
 • Een fijne groep collega’s om mee te sparren en stappen mee te maken én natuurlijk successen mee te vieren!
 • Eigen budget om hardware uit te kiezen passend bij je functie
 • Opleidingsbudget, om jezelf verder te blijven ontwikkelen
 • Hybride werken en een goede thuiswerkregeling, om je thuiswerkplek in te richten
 • Premievrij pensioen met keuze tot maatwerk
 • Persoonlijke ontwikkeling op zowel technisch als persoonlijk vlak, zodat je koploper blijft in je vakgebied.
 • Een fijne werksfeer, met jaarlijks de Previder BBQ, borrels, teamuitjes, sportactiviteiten etc.

Bedrijfsprofiel Previder

Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Previder levert het gehele IT-fundament aan onze klanten. We realiseren moderne werkplekken voor eindgebruikers om efficiënt en veilig samen te werken. We begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze eigen drie datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten. Sfeer proeven? Neem een kijkje op onze website https://werkenbij.previder.nl/ of kom langs voor een kop koffie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33