IT Support Engineer

Wil jij je technisch en persoonlijk verder ontwikkelen en beschik je al over wat IT ervaring? Kom dan het IT Services team van Previder versterken!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

Als IT Support Engineer bij Previder ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Je inventariseert waar zij tegenaan lopen en bepaalt welke ondersteuning zij nodig hebben. Je werkt aan incidenten en wijzigingsverzoeken; je lost deze zelfstandig op of werkt samen met de juiste IT-specialist of IT-engineer in je team. Daarnaast denk je mee over verschillende projecten voor proactief beheer, migraties en updates. 

Je hebt een brede technische basiskennis. Daarnaast krijg je de kans om je te ontwikkelen in één van de volgende specialismen en daar heel goed in te worden. Zo groei je door binnen Previder, bijvoorbeeld naar IT Engineer bij Managed Services of als Consultant bij projecten en advies opdrachten.

Dit zijn de specialismen waar je aan kunt werken:

 • Werkplekken en Cloud apps (Office 365, Citrix, Ivanti, RDS) 
 • Storage, back-up & virtualisatie (VMware ESXi, vSAN, Veeam, NetApp, Snapcenter) 
 • OS en back-end applicaties (MS Windows Server, Linux, (my)SQL, Exchange, Apache, IIS, Azure) 
 • Netwerken en Firewalls (Cisco, Fortigate, Sophos) 

Als IT Support Engineer maak je onderdeel uit van één van de teams bij IT Services, in totaal ruim 50 collega’s. Samen beheren zij meer dan 100 klantomgevingen op afstand.

Functievereisten

Wat vraagt Previder van je?

 • Minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke rol.
 • HBO werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde opleiding MBO ICT niveau 4.
 • De bereidheid om jezelf te blijven ontwikkelen door bijvoorbeeld certificeringen te behalen.

Aanbod

Wat biedt Previder jou?

Werken bij Previder betekent werken bij een hechte, professionele organisatie met meer dan 300 collega’s in een innovatieve, snel veranderende technologische markt. Je werkt in een team dat elkaar versterkt door individuele specialismen. 

Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; thuisbasis voor IT-bedrijven en IT-professionals. In deze professionele IT-omgeving kun jij je verder ontwikkelen; het persoonlijke ontwikkelingsprogramma faciliteert daarbij. 

Daarnaast bieden ze:

 • De mogelijkheid om technische certificeringen te behalen.  
 • Ruimte voor eigen ideeën en invulling van je werkzaamheden. 
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot parttime werken. 
 • Een modern, goed bereikbaar kantoor aan de A1 in Hengelo en de juiste middelen om thuis te kunnen werken. 
 • Een goed salaris passend bij jouw ervaring en kennis. 
 • Bovengemiddelde pensioenregeling. 
 • Gezellige en inspirerende activiteiten naast het werk; van kennissessies tot feesten.

Bedrijfsprofiel Previder

Over Previder:

Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Previder levert het gehele IT-fundament aan hun klanten. Ze realiseren moderne werkplekken voor eindgebruikers om efficiënt en veilig samen te werken. Ze begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit hun eigen drie datacenters. Door de persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn ze een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn ze in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor de klanten. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33