Marketeer

Ze zijn op zoek naar een allround marketeer met minstens 4 jaar ervaring die een belangrijke bijdrage wil leveren aan de groeiambities Previder. Ben je breed onderlegd op gebied van online marketing, leadgeneratie en contentmarketing en behoort creëren en organiseren tot jouw talent? Dan ben jij de persoon die ze zoeken.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-11-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Previder is volop in beweging, groeit snel en heeft ambitie om de toonaangevende speler te worden in Nederland op gebied van managed services. Als Allround Marketeer bij Previder ben je verantwoordelijk voor de marketing binnen een van de focus gebieden (zorg, zakelijk, woningcorporaties of professional services). Dat betekent dat je je goed weet te verdiepen in de specifieke klanten en proposities binnen die business unit en nauw samenwerkt met de salesafdeling. Je stelt het marketingplan en bijbehorende activiteiten op om daar vervolgens samen met je collega’s vol enthousiasme uitvoer aan te geven. Je krijgt ruimte om je eigen ideeën te vormen en deze samen uit te bouwen tot succesvolle campagnes. Jouw leadgenererende marketingactiviteiten kenmerken zich door op het juiste moment, via het juiste kanaal, bij de juiste doelgroep aan te komen. Met als doel om de (potentiële) klanten verder te helpen in hun ‘klantreis’ en Previder zo landelijk op de kaart te zetten.

  • Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van een marketingplan voor je business unit en denkt mee over de algehele marketingstrategie van Previder en haar portfolio. 
  • Je bedenkt, coördineert en ontwikkelt marketingactiviteiten die aansluiten bij het marketing- en salesplan. Nieuwe uitingen komen tot stand door eigen onderzoek, input van collega’s of via samenwerkingspartners. 
  • Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en verspreiden van marketing via onze kanalen (website, social media, nieuwsbrief).  
  • Je stelt briefings op en stemt deze waar nodig af met externe partijen. Denk aan briefings voor: teksten, video`s en fotografie. Ook schakel je regelmatig met onze externe samenwerkingspartners.  
  • Met behulp van marketing automation en andere marketingtools richt je de campagnes in en bewaak je het resultaat.

Functievereisten

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO/WO-opleiding in een relevante studierichting, zoals Marketingcommunicatie, Commerciële Economie of Creative Business. 
  • Je bent een teamplayer, die graag werkt in een dynamische IT-omgeving. 
  • Je hebt minimaal 4 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie. 
  • Je bent bekend met relevante marketingtools. Denk aan marketing automation, social media beheertools, CMS en e-mailmarketing. Ervaring met Adobe CC is een pre, maar geen vereiste.  
  • Je bent in staat om deadlines van eigen projecten te bewaken en hierop terugkoppeling te geven. Structuur en organisatie zijn jou helemaal eigen.  

Aanbod

Ze bieden je de kans om in een dynamische, snelgroeiende IT-omgeving aan de slag te gaan op de afdeling marketing. Werken bij Previder betekent werken bij een hechte, professionele organisatie met meer dan 260 collega’s in een innovatieve, snel veranderende technologische markt. Ze hechten veel waarde aan de ontwikkeling en begeleiding van de collega’s. Bij hen zijn er volop mogelijkheden om door te groeien en te leren door zelfstudie en certificering.

Ze vinden het belangrijk dat jij over alle middelen beschikt om je werk goed te kunnen doen. De collega’s maken immers het verschil! Ze bieden dan ook uitstekende voorwaarden. Naast standaardzaken zoals vakantiedagen en je eigen werktijden bepalen zijn ook je pensioen en collectieve verzekeringen hier voor elkaar.

Bedrijfsprofiel Previder

Previder levert het gehele IT-fundament. Ze realiseren werkplekken om efficiënt en veilig samen te werken, ze begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit de datacenters. Door de persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn ze een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn ze in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor de klanten. Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. In deze professionele IT-omgeving kun jij je verder ontwikkelen; het persoonlijke ontwikkelingsprogramma Odin Academy faciliteert daarbij.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BP HENGELO
088- 332 33 33