Full Stack Developer

Ben jij een Fullstack software ontwikkelaar die niet alleen wil coderen maar ook system engineering werk wil doen? Zoek niet verder! Ga bij Previder aan de slag met het Selfservice portaal en combineer software ontwikkeling met IT.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-11-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Previder heeft een SelfService portal ontwikkeld waarin klanten diensten afnemen. Deze diensten worden (semi)automatisch geleverd vanuit de backend systemen zoals de Cloud, Infrastructuur en administratieve systemen. Naast Software ontwikkeling zijn kennis van IT en de business nodig om zo een vertaling te kunnen maken van de functionele wens naar een technisch ontwerp.

Bij Previder zijn ze op zoek naar een ervaren DevOps engineer die mee bouwt aan het portal, nieuwe oplossingen bedenkt en toevoegt aan het portaal en zoveel mogelijk werkprocessen automatiseert. Technieken waar je mee werkt zijn oa. Java, Spring Framework en AngularJS. 

Je werkt zelfstandig aan complexe ontwikkeltrajecten en krijgt de vrijheid om eigen ideeën in te brengen in het team en met voorstellen richting management. 

Je maakt deel uit van de afdeling Core Services; een team van software ontwikkelaars en infrastructuur specialisten. Ervaren engineers die de cloud en infrastructuur beheren en deze ook door ontwikkelen met nieuwe producten en diensten.

Functievereisten

  • Aantoonbare ervaring in softwareontwikkeling; 
  • Kennis van Java, Spring Framework, AngularJS;
  • Ervaring met het uitwerken van webservices (REST, SOAP);
  • Kennis van web technieken als HTML5, CSS en Javascript;
  • Ervaring met werken in een Scrum team is een pré;
  • Affiniteit met virtualisatie technieken, infrastructuur en webhosting diensten;
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau; bij voorkeur heb je een opleiding Informatica, Software Engineering of Bedrijfsinformatica afgerond. 

Aanbod

Werken bij Previder betekent werken bij een hechte, professionele organisatie met meer dan 260 collega’s in een innovatieve, snel veranderende technologische markt. Ze hechten veel waarde aan de ontwikkeling en begeleiding van de collega’s. Bij hen zijn er volop mogelijkheden om door te groeien en te leren door zelfstudie en certificering. Ze vinden het belangrijk dat jij tot alle middelen beschikt om je werk goed te kunnen doen. 

De collega’s maken immers het verschil! Ze bieden dan ook uitstekende voorwaarden. Naast standaardzaken zoals vakantiedagen en je eigen werktijden bepalen behoren ook thuiswerken en een persoonlijk hardware budget tot de mogelijkheden.

Bedrijfsprofiel Previder

Previder levert het gehele IT-fundament. Ze realiseren werkplekken om efficiënt en veilig samen te werken, ze begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit de datacenters. Door de persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn ze een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn ze in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor de klanten. Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals. In deze professionele IT-omgeving kun jij je verder ontwikkelen; het persoonlijke ontwikkelingsprogramma Odin Academy faciliteert daarbij.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33