Storingsmonteur

Pre Pain zoekt een gedreven toptalent 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-10-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als storingsmonteur bent u met name bezig met het verhelpen van storingen aan de verschillende productie- en inpaklijnen. Het betreft werkzaamheden op zowel mechanisch, elektrisch als elektronisch vlak. Vanwege strenge productie en leveringsvoorwaarden waarbij het tijdspad kort is, wordt in goed overleg met de Produktie de werkvolgorde bepaald. De functie vindt plaats in een 5- ploegendienst.

Functievereisten

Je beschikt minimaal over een afgeronde technische MBO opleiding. (voorkeur MTS Electrotechniek). Enkele jaren ervaring in een onderhoudsfunctie is een must. Je bent stressbestendig, analytisch sterk, creatief, collegiaal, flexibel en een teamplayer. Je toont initiatieven om het productieproces te verbeteren, denkt in structurele oplossingen en reageert adequaat op onveilige werksituaties.

Bedrijfsprofiel Pré Pain B.V.

Pré Pain is een 100% dochter van Aryzta A.G., wereldmarktleider in bake-off brood specialiteiten. Pré Pain heeft sinds haar oprichting in 1992 een snelle groei doorgemaakt  en is sinds een aantal jaren toonaangevend in  bake off krokant hardbrood in het vers en diepvriessegment. De klanten van  Pré Pain zijn te vinden in de nationale en internationale Foodretail en Foodservice markt.

Op de locatie in Oldenzaal werken circa 230 mensen en vindt het totale proces van productontwikkeling tot en met distributie plaats. Door samenwerking met Aryzta  collega’s op alle vakgebieden wordt op internationale schaal gewerkt aan de nieuwste ontwikkelingen  in de bakkerijsector.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Pre Pain. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Kleibultweg 94
7575BX Oldenzaal
+31(0)541-531030