Timmerlieden

Pluimers is op zoek naar een Timmerlieden

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-10-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wij voorzien vloeren en spouwmuren en daken van een warme deken. Ons aanbod groeit en we houden het al lang niet meer bij isolatie alleen! Isolatieglas, gevelreiniging, muren impregneren, het hoort er tegenwoordig allemaal bij.

Functievereisten

Een soort alleskunner, maar dan wel ├ęcht handig. Het belangrijkste is dat je graag iets moois aflevert. Zoals je het voor jezelf ook zou maken, zeg maar. Je houdt van afwisseling en kunt goed met hout werken. We hoeven jou dus niet meer te leren hoe je moet timmeren. Je werkt graag in een team en kunt goed samenwerken. Je hebt minimaal rijbewijs B en bent de volledige werkweek beschikbaar.

Bedrijfsprofiel Pluimers B.V.

Werken bij Pluimers Isolatie is werken aan duurzaamheid. Samen met je collega maak je vooral mooi zichtwerk. Dat kan een complete aftimmering van een zolder zijn (inclusief isolatie natuurlijk) of de reparatie van een kozijn als je bijspringt in de glasafdeling.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Pluimers. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Wattstraat 11
7461 AB RIJSSEN
0548 - 516 225