Accountmanager

Heb jij goede verkoop-skills? Vind je werken met targets een uitdaging? En beschik jij over een gezonde commerciële ambitie? Dan is Pluimers op zoek naar jou als Accountmanager

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-10-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als accountmanager ben je het ‘visitekaartje’ van Pluimers en bezoek je dagelijks particuliere woningeigenaren. Deze woningeigenaren zijn al geïnteresseerd in isolatie en willen graag van jou horen wat in hun situatie de beste oplossing is. Jouw taak is om op basis van een kort woningonderzoek de potentiële klant te voorzien van gedegen isolatie-advies. Aansluitend breng je een passende offerte uit en weet je de klant te overtuigen van de vele voordelen van isolatie.

Functievereisten

  • Je hebt een sterke persoonlijkheid,
  • Je bent pro-actief en kunt zelfstandig werken,
  • Je bent commercieel en resultaatgericht,
  • Je bent fanatiek en sales gedreven,
  • Je weet wat het is om representatief voor de dag te komen,
  • Je bent goed in de Nederlandse taal (zowel in woord als geschrift),
  • Targets zijn een uitdaging voor jou,
  • MBO / HBO-diploma in commerciële richting is een pré.

Aanbod

Je komt te werken in een jong team met andere fanatieke en sales-gerichte collega’s. Door interne training(en) en goede onderlinge contacten verbetert jouw kennis van woningisolatie iedere dag. Wij bieden je een vaste baan beginnend met een tijdelijke arbeidsovereenkomst. Onze doelstelling is een langdurige samenwerking om zowel ons bedrijf als jouw sales-carrière een flinke impuls te kunnen geven.


Je ontvangt een vast salaris met daarbovenop een (prestatie-afhankelijke) bonus. Binnen ons bedrijf zijn verschillende doorgroeimogelijkheden naar andere commerciële of zelfs leidinggevende functies.

Bedrijfsprofiel Pluimers B.V.

Isolatiebedrijf Pluimers is Nederlands marktleider in het na-isoleren van woningen, panden en andere objecten. Met het isoleren bezorgen wij woningeigenaren een lage energierekening en maken wij Nederland duurzaam.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Pluimers. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Wattstraat 11
7461 AB RIJSSEN
0548 - 516 225