System Administrator 2e Lijn Medewerker (IT)

Ben jij uitstekend op de hoogte van moderne ICT oplossingen en vind je het een uitdaging om complexe vraagstukken van onze klanten op te lossen? Werk je graag samen met een team van (sr) servicedesk engineers en system administrators, maar kom je ook goed tot je recht bij het zelfstandig oplossen van verzoeken en incidenten? Dan is de functie van System Administrator (2e lijn medewerker) bij PCI jou op het lijf geschreven.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-9-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

In deze binnendienstfunctie zorg je voor een goede afhandeling van alle service requests en incidenten die binnenkomen bij de afdeling Beheer en Controle. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit monitoring, setup, onderhoud, migratie en levering van bestaande en nieuwe IAAS/on-premise services of een gerichte ondersteuning zoals SOC, NOC. Daarbij hoort het oplossen van (complexe) technische problemen van onze klanten en partners. Bij inrichten en oplossen stopt het niet. Jij bent voor klanten de adviseur die hen vertelt hoe onze oplossingen optimaal functioneren.

Functievereisten

Naast een behoorlijke dosis doorzettingsvermogen, een analytische geest, besluitvaardigheid en enige humor, breng je onderstaande mee:


  • Minimaal HBO werk- en denkniveau, richting ICT en/of in bezit van een diploma ICT MBO-4
  • Meerdere jaren aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • Goede contactuele en klantgerichte vaardigheden
  • Collegiale (team)instelling
  • Hoge mate van stressbestendigheid, zelfstandigheid, nauwkeurigheid en flexibiliteit
  • Microsoft kennis en/of certificering (Microsoft certificering is een pré)

Aanbod

Wanneer jij ons team van PCI IT komt versterken bieden wij jou de kans om mee te groeien met een top-IT bedrijf in Nederland. Naast een professioneel ingerichte organisatie met moderne middelen, bieden wij jou een marktconform salaris, goede pensioenregeling en een uitstekende studieregeling om jezelf verder te ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel PCI Nederland BV

Als jij wilt werken in Haaksbergen dan zit je goed bij PCI. Want vanuit dit kantoor zijn wij dagelijks bezig met topsport op het gebied van IT. Wil jij dit team compleet maken en werken als bijvoorbeeld Functioneel Applicatiebeheerder, Technisch Consultant, Medior Accountmanager, HR Adviseur of Projectmanager in Haaksbergen en je waarde binnen het team laten gelden? Maak dan de transfer naar PCI.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van PCI. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Tolstraat 37
7482 DC Haaksbergen
088 - 543 08 08