Medior Java Developer

Stroomt er code door je aderen? OVSoftware is op zoek naar een Medior Java Developer voor onze vestiging in Twente om te werken aan projecten bij en voor klanten in de Regio Enschede. Ben jij op zoek naar afwisselende projecten en nieuwe technieken?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-11-2019
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je wordt ingezet bij verschillende klanten in Midden en Oost-Nederland en op in-house projecten op ons hoofdkantoor in Enschede. Het gaat veelal om grote, complexe en langlopende projecten, waarbij je naast Java EE, ook in aanraking kan komen met o.a. Docker en Blockchain en frontend-technologieën zoals Angular 5+. Je kan verschillende rollen krijgen binnen het ontwikkeltraject. Bij interne projecten kun je denken aan een applicatie voor een grote uitvaartverzekering met behulp van WSO2 Enterpise Service Bus, Java 8 en Spring Boot. Een ander voorbeeld is het ontwikkelen van een applicatie (o.a. NET core & Angular 5+) voor transport afhandeling en advanced planing voor een grote organisatie in de foodbranche. Dergelijke projecten zijn altijd in het kader van kennis opdoen van moderne technieken of frameworks die onze klanten vragen. Bij projecten bij onze klanten op locatie ontwikkel je bijvoorbeeld software voor de optimalisatie van werkprocessen in de zorgketen of voor overheidsinstanties, zoals de Belastingdienst en het Kadaster. Een ander project is om te bepalen waar Drones wel of niet mogen vliegen.


Zodoende creëren we samen continu waarde voor onze opdrachtgevers. Je bent hierbij regisseur van je eigen loopbaan. Wil je jouw expertise inzetten op een ander project of bij een andere opdrachtgever? Of wil je verder groeien in de richting van mobile? Dan kijken we naar bijpassende mogelijkheden. Zo geniet je van alle voordelen van detachering. Daarbij bepalen we samen wat de gewenste maximale reistijd is.

Functievereisten

 • Hbo of WO diploma (liefst IT-gerelateerd);
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Java EE developer;
 • Communicatief vaardig en klantgericht;
 • Beheersing van de Nederlandse taal;
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Aanbod

 • Goed salaris! Vooraf al een salarisindicatie ontvangen o.b.v. je CV/LinkedIn-profiel? Stuur OVSoftware een email;
 • Je krijgt meteen een vast contract;
 • We bieden de faciliteiten om thuis te werken;
 • Uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een lease auto bekijk het hier;
 • Persoonlijk opleidingsbudget en studiedagen voor bijv. certificeringen en deelname aan IT-events zoals J-Fall;
 • Professionele, informele en platte organisatiestructuur;
 • Financieel gezond en onafhankelijk bedrijf;
 • Werken aan innovatieve, grote en complexe Java projecten dichtbij je woonplaats;
 • Werken bij een echt softwarebedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat;
 • Doorgroeimogelijkheden richting Senior, Teamlead, Architect, Scrum-master etc;
 • Interessante kennisdelingssessies, hackathons en uitjes zoals zaalvoetbal, skiën en karten.

Bedrijfsprofiel OV Software

Vanwege onze familiaire bedrijfscultuur is er veel persoonlijk contact onderling. Naast hard werken is er volop ruimte voor plezier. Maandelijks komen we met alle collega’s bij elkaar voor een maandmeeting. We praten elkaar bij en sluiten de dag af met een hapje en een drankje. Interessante kennis wordt gedeeld via onze pizza-sessies. Daarnaast organiseren we hackathons en sportieve uitjes zoals zaalvoetbal, skiën en karten. Eens per jaar is er een groot feest voor de hele OVSoftware Groep.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van OVSoftware. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Colosseum 13
7521 PV ENSCHEDE
+31 53 3033600