Onderzoeksstage HBO

Ben jij een bierliefhebber? Solliciteer dan voor een onderzoeksstage HBO bij Othmar Bier in Ootmarsum. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-1-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Vanaf februari 2020 zijn wij op zoek naar een creatief brein die een onderzoek start voor de Othmar Herberg of Othmar Bierbrouwerij. In de Othmar Herberg komt eind 2021 de eerste bierspa van Nederland en een Bed & Breakfast. Een geheel nieuw en uitdagend concept waar jij je steentje aan bij mag dragen. Ben je benieuwd naar onze bierbrouwerij en zie je daar nieuwe kansen liggen? Wij staan open voor diverse opdrachten. Wij hopen samen met jou een onderzoek te vinden waar wij beide enthousiast van worden. Naast dat je je onderzoek uit gaat voeren loop je ook mee op de werkvloer om alle facetten van ons bedrijf te ontdekken. Een geheel veelzijdige en afwisselende stage die veel zelfstandigheid vergt. Er is ruimte voor eigen initiatief en jouw visie en bijdrage worden gewaardeerd.

Functievereisten

  • Zelfstandig, creatief & innoverend
  • Je hebt uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden
  • Rijbewijs


Aanbod

  • Leuke, veelzijdige en afwisselende stage
  • Een jong & groeiend bedrijf met een enthousiast team
  • Een extra dosis bierkennis
  • Standplaats: Ootmarsum


Bedrijfsprofiel Othmar Trading Ootmarsum BV

De Othmar Bierbrouwerij is een ambachtelijke familie brouwerij in Ootmarsum. De liefde voor bier werd meer dan een hobby, wat in 2012 resulteerde in een commercieel bedrijf en een welbekend merk in de regio. In de uiterst moderne brouwerij worden op ambachtelijke en duurzame wijze de Othmar bieren gebrouwen. Naast de Othmar Bierbrouwerij komt in december 2021 de Othmar Herberg met een B&B en een Bierspa.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Othmar. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Denekamperstraat 71
7631 AB Ootmarsum
+31541288630