Service Engineer

Omori is op zoek naar een Service Engineer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-8-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Samen met je collega’s begin je de dag met een kop koffie waarna je in onze werkplaats aan de slag gaat of naar één van onze klanten rijdt. Jij vind het dan ook geen probleem om vroeg op te staan zodat jij altijd op tijd op de juiste bestemming bent. Hier voer je alle nodige servicewerkzaamheden uit. Dit varieert van technische dienstverlening, onderhoud, revisies en inbedrijfstelling van onze verpakkingsmachines. Door het internationale karakter van onze verkoopactiviteiten zal een deel van de werkzaamheden in het buitenland plaatsvinden.

Functievereisten

Wie ben jij…

Geen dag is hetzelfde! Gelukkig geeft jouw flexibele houding je het voordeel dat je je eenvoudig kan aanpassen aan de situatie. Daarnaast ben je avontuurlijk ingesteld en vind je het prettig om zowel in teamverband als zelfstandig te werken. Je beschikt over technische kennis en wilt graag meer leren. Kortom, je bent een gezellige collega!


Wat vinden we verder op jouw CV?

  • een afgeronde opleiding MBO werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, spreekvaardig in het Engels en liefst ook Duits
  • in bezit van een rijbewijs BE

Aanbod

Werk waar je trots op mag zijn. Wij geven jou volop vrijheid om van jouw functie een succes te maken. Omori Europe investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers en begeleidt ze in hun ontwikkeling. Met cursussen, trainingen en workshops ontwikkel je jezelf zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak.


Er is meer! Ook bieden wij jou:


  • Een goed salaris
  • Een goede pensioenregeling
  • En de leukste collega’s van Nederland

Bedrijfsprofiel Omori

Bij Omori Europe leveren we verpakkingsmachines van de beste kwaliteit en staan innovatie, duurzaamheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Met onze nuchtere Twentse instelling weten we onze machines iedere dag te verbeteren. We verzorgen het ontwerp en de lay-out van machines en complete productielijnen en ondersteunen onze klanten bij zaken als engineering, technologische ontwikkeling en after-sales service. Op de grens waar passie en techniek elkaar ontmoeten vind je Omori Europe.


Wij geloven in kwaliteit. Dus ook in die van jou. Omori Europe stimuleert haar medewerkers om zich te blijven ontwikkelen. Wereldwijd werken er zo’n 800 mensen voor Omori. Hiervan werken er ongeveer 50 in Nederland. Dankzij jou en je collega’s worden onze klanten ontzorgd, geïnspireerd en verpakken ze op duurzame en flexibele wijze hun product.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Omori. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Eektestraat 1, 7575 AP Oldenzaal
+31 (0)88 666 7400