Stage IT Servicedesk

Wil jij meedraaien met alle processen in onze dynamische IT-onderneming? Ben je een aanpakker en wil je leren bij ons? Dan zijn wij op zoek naar jou en bieden je per februari 2023 een mooie stageplek in de IT! Bij Odin Business Support B.V. (onderdeel van Odin Groep) bieden wij een stageplaats op de IT Servicedesk.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-10-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als stagiair(e) maak je onderdeel uit van de eerste lijn binnen de afdeling Odin IT Servicecenter. Je hebt hierbij klantcontact via telefoon en email. Gelukkig ook face to face, gezellig! Met jouw leergierige instelling en doorpakkersmentaliteit probeer je zoveel mogelijk vragen te beantwoorden en storingen direct te verhelpen. Wanneer je dit niet zelf kunt fixen, gebruik je jouw skills om een goede probleemanalyse te maken die je vervolgens vastlegt in een ticket en overdraagt aan jouw collega’s op de tweede lijn. Met jouw klantgerichte mentaliteit zorg je ervoor dat de klant voortdurend op de hoogte wordt gehouden van lopende zaken. Je weet goed onderscheid te maken tussen belangrijke en iets minder belangrijke zaken. Met jouw helicopterview herken je trends bij binnenkomende vragen en verstoringen. Deze communiceer je binnen het team zodat er samen naar een structurele oplossing kan worden gekeken. Hierbij ben je vrij om zelf ook een oplossingsrichting aan te dragen. Je voelt je verantwoordelijk voor de tickets die op jouw naam staan en doet er alles aan om deze adequaat op te lossen.

Functievereisten

Kun jij vinkjes zetten bij onderstaande zinnen, dan zijn we een match!

 • Je bent derdejaars student aan de MBO ICT opleiding, niveau 4;
 • Je hebt een servicegerichte aanpak en doet er alles aan om jouw tickets met de juiste kwaliteit af te ronden;
 • Op procesmatige wijze weet je incidenten en gebruikersvragen goed te borgen in het ticket registratiesysteem;
 • Met je inventieve persoonlijkheid ben je in staat om vlot problemen op te lossen en zaken gedaan te krijgen;
 • Met jouw praktijkgerichte aanpak verlies jij het doel niet uit het oog en draag je direct bij aan soepel lopende supportorganisatie.

Aanbod

Naast de ervaring en leuke collega’s bieden wij je een mooie stagevergoeding. Je bammetjes kun je thuislaten, want met je personeelskorting koop je een lekkere lunch beneden in ons restaurant. Daarnaast werk je op de mooiste locatie van Hengelo, in de toren naast de A1. Hebben we te veel gezegd? Swipe voor ons en laten we kennismaken!

 • Goede pensioenregeling
 • Flexibele werktijden
 • 25 vakantiedagen
 • Goed salaris
 • Mobiliteitsvergoeding
 • Trainingen en opleidingen
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Gezellige activiteiten

Bedrijfsprofiel Odin Groep

Ja! De IT Servicedesk is binnen Odin Groep het eerste aanspreekpunt voor collega’s die vragen hebben of storingen ervaren met betrekking tot de werkplek, applicaties of infrastructuur.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Odin Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com. 

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE HENGELO
074 - 2404 646