Stage Netwerkspecialist

Wil jij meelopen in zowel de binnen- als buitendienst? Kom dan stage lopen bij het Projectbureau van Heutink ICT!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-8-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
31-8-2022
Opleidingsniveau
-

Functie omschrijving

Als stagiaire netwerkspecialist bij Heutink ICT loop je mee met zowel de binnen- als de buitendienst. Je bent bezig met alle aspecten rondom Infrastructuur, waaronder Infra migraties en migraties naar een Cloud omgeving zoals Intune of Google Workspace. Je leert veel over het instellen en configureren van routers en switches. Daarnaast ondersteun je de interne netwerkspecialisten. Hier worden de omgevingen van Google en Intune voorbereid. De stage is zeer divers door de verschillende werkplekken waaronder Windows, Google en IOS die gecombineerd kunnen bestaan.


Dit zijn je werkzaamheden

 • Binnen- en buitendienst;
 • Cloud omgeving zoals Intune of Google Workspace;
 • Infrastructuur zoals switches, routers en wireless. 

Functievereisten

 • Je bent bezig met een MBO 4 opleiding richting ICT en zoekt een stageplek vanaf september 2022;
 • Je toont eigen verantwoordelijkheid;
 • Je bent zelfredzaam;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod

Werken bij Heutink ICT betekent werken met een hecht, professioneel team in een innovatieve, snel veranderende technologische markt. 


Je komt op het Projectbureau te werken. Een afdeling die bestaat uit planners, projectleiders en netwerkspecialisten. Je maakt onderdeel uit van het team netwerkspecialisten, waarmee je op pad gaat naar de klanten in het land. 


Doordat je veel op pad bent, zie je veel verschillende omgevingen, dus ook veel diversiteit. Na een periode meelopen is het ook mogelijk om zelfstandig op pad te gaan voor wat klussen.


Daarnaast bieden wij:


 • Een goede werksfeer, met een hecht team van IT’ers;
 • Goede begeleiding;
 • Een stagevergoeding;
 • Je gaat werken in ons moderne kantoor langs de A1;
 • Kantine met verse broodjes.

Bedrijfsprofiel Odin Groep

Heutink ICT voorziet het primair-, voortgezet- en het beroepsonderwijs van doelgerichte ICT-oplossingen. Met de nieuwste technologie zorgen we ervoor dat scholen hun leerlingen steeds beter onderwijs kunnen geven. We werken met een hecht team van ruim 130 gedreven techneuten, onderwijskundigen en accountmanagers. Samen laten we ICT werken voor het lerende kind. Wij bedienen ruim 2.000 klanten, samen goed voor 125.000 werkplekken en kennen onze klanten in het onderwijs. Heutink ICT heeft een vergaande samenwerking met schoolleverancier Heutink uit Rijssen en Reinders uit Oisterwijk. Heutink ICT maakt onderdeel uit van Odin Groep; thuisbasis voor IT bedrijven en IT professionals. Wij vinden het belangrijk dat jij je continu kunt blijven ontwikkelen en ondersteunen je daar op allerlei manieren in. Dat doen we onder andere met onze Odin Academy waarin je trainingen kunt volgen en certificaten kunt behalen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Heutink ICT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE HENGELO
074 - 2404 646