PowerBI Specialist

Ben jij een PowerBI Specialist in hart en nieren die altijd klaarstaat voor collega’s? Dan zijn ze op zoek naar jou!

Binnen de eigen interne IT afdeling zijn ze opzoek naar een PowerBI specialist. De afdeling is binnen Odin Groep verantwoordelijk voor het bouwen, uitbreiden en beheren van rapportages.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-11-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als PowerBI Specialist maak je onderdeel uit van een team applicatiespecialisten binnen de afdeling Odin IT Servicecenter. Iedereen heeft hierbij een eigen expertise. In de functie van PowerBI specialist ga je zelfstandig te werk en inventariseer je bij stakeholders en key-users rapportagebehoefte, zorg je in samenspraak met de klant(de eigen collega’s) dat er een functioneel ontwerp komt en ga je vervolgens binnen PowerBI aan de slag om de wens te vertalen naar een rapportage of dashboard. Het is van belang dat je goed begrijpt hoe de datastructuur van diverse applicaties binnen Odin Groep zijn opgebouwd. Kwaliteit staat voorop! Dit betekent dat je meer tijd aan de inventarisatiefase besteedt zodat je daarna een rapportage bouwt die aan de verwachtingen van de klant voldoet. Daar waar je vastloopt, spar je met een andere PowerBI specialist binnen het team of schakel je de hulp in van de ERP partner.

Functievereisten

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Pro activiteit;
  • Je bent communicatief vaardig en sociaal, je werkt in deze functie namelijk samen met collega’s van alle afdelingen;
  • Je hebt affiniteit met data en het maken van gerichte analyses;
  • Je hebt ervaring met PowerBI of een vergelijkbare tool;
  • Persoonlijkheid: resultaatgericht, gedreven, nauwkeuring, hands-on, servicegericht.

Aanbod

Je werkt in een specialistische rol en rapporteert aan de IT Manager van Odin Groep. Samen met 70 andere collega’s maak je onderdeel uit van Odin Business Support; de organisatie die de 3 IT bedrijven Previder, Heutink ICT en Winvision. Jenondersteunt op logistiek, financieel, facilitair, marketing, security, quality, juridisch, IT en HR vlak.

  • De kans om kennis op te doen in een ambitieuze, professionele en leuke organisatie;
  • Een gedreven team; wij willen het onze klanten - maar ook elkaar - naar de zin maken. Ze houden van aanpakken!
  • Ruimte voor eigen ideeën en invulling van je werkzaamheden;
  • Bovengemiddelde pensioenregeling.

Bedrijfsprofiel Odin Groep

Odin Groep is een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Met de drie bedrijven Previder, Heutink ICT en Winvision zorgen ze voor tienduizenden online werkplekken, IT-omgevingen, websites en online portalen in de zorg, de bouw en de profitsector. Daarnaast laten ze meer dan 900.000 leerlingen in het basis- en middelbaar onderwijs via online platformen leren en werken. Ze zijn gevestigd in Hengelo en Vianen. Met informatietechnologie als verbindende kracht stellen zij de klanten en elkaar in staat om blijvend te excelleren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Odin. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE HENGELO
074 - 2404 646