Corporate Recruiter

Bouw jij mee aan een duurzame toekomst en help je mee de “watertransitie” te versnellen? NX Filtration is opzoek naar een Corporate Recruiter.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-3-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Corporate Recruiter ben je verantwoordeljk voor het uitvoeren van het A tot Z recruitment proces voor alle functies binen NX Filtration, denk hierbij aan operators, financials, engineers of een salesmanager.


Tijdens de vacature intake stel jij de kritische vragen aan de verantwoordelijke manager waardoor jij de perfecte wervingstekst kan opstellen. Je plaatst deze op diverse kanalen en gaat proactief op zoek naar de beste kandidaten.


Bij dit alles zorg je voor een optimale kandidaat beleving. Zo geef jij elke kandidaat een persoonlijke, inhoudelijke en tijdige terugkoppeling tijdens het hele proces.


Recruitment is relatief nieuw binnen NX Filtration. De organisatie bestaat uit bijna 100 enthousiaste collega,s en willen nog verder gaan professionaliseren. Het is o.a. aan jou om de business mee te nemen in het recruitment proces.

Functievereisten

Je bent kritisch en je bent in staat managers te challengen om de kandidaten te spreken. Je bent een out-of-the-box denker en je geeft niet op, je blijft zoeken tot je de juiste kandidaat vindt, die je binnenkort collega mag noemen. Daarnaast:


  • Heb je een afgeronde HBO of WO opleiding;
  • Ben je een netwerker, zowel online- als offline zoek jij pro actief kandidaten.
  • Heb jij minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in recruitment.
  • Je werkt nauw samen met werving en selectie bureaus en diverse onderwijsinstellingen zoals hogescholen, roc en universiteiten.
  • Ervaring met technische profielen is een pre.
  • Een uitdaging ga jij niet uit de weg.
  • Je moet doortastend zijn.
  • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels).
  • Iemand die weet hoe je talent moet benaderen, nationaal en internationaal.

Aanbod

Werken bij NX Filtration biedt jou de kans om samen met een gedreven en enthousiast team een belangrijke bijdrage te leveren aan professionalisering en groei van NX Filtration. Je werkt in een open en informele sfeer waar de lijnen erg kort zijn en eigen inbreng wordt gestimuleerd. Een zelfstandige functie binnen een snelgroeiende, dynamische organisatie in een internationale omgeving waar je alle ruimte krijgt om te groeien als mens maar ook in je carrière ambities. Het is vanzelfsprekend dat we jouw uitstekend belonen en waarderen.

Bedrijfsprofiel NX Filtration

Onze wereld wordt steeds meer geconfronteerd met uitdagingen rondom waterschaarste en watervervuiling. Onze innovatieve membraantechnologie is in staat om vervuilende stoffen, zoals medicijnresten, pesticiden, PFAS, kleurstoffen, antibiotica, maar ook bacteriën en virussen uit water te verwijderen. Dit heeft geresulteerd in nieuwe en eenvoudige processen voor de behandeling van water, het hergebruik van afvalwater en de productie van drinkwater op een duurzame, energie vriendelijke manier. Wij hebben voor deze technologie onder meer de onderscheiding van “Breakthrough technology company” in de de water industrie ontvangen.


NX Filtration is een jonge, internationale, innovatieve en dynamische hightech onderneming die binnen afzienbare tijd de wereldwijde toonaangevende producent en leverancier wil worden van deze innovatieve technologie en is sinds afgelopen zomer genoteerd aan de Amsterdamse beurs.


Wat doen wij?


Wij produceren geavanceerde holle vezelmembranen voor gebruik in Nanofiltratie-, Ultrafiltratie- en Microfiltratie toepassingen, waarmee onze partners kunnen excelleren in duurzame membraanfiltratie toepassingen. Productie van de membranen vind nu plaats in Enschede, maar eind 2023 zal er een geheel nieuwe, zeer moderne membranen fabriek in Hengelo in gebruik worden genomen. Wij realiseren deze ambities door een optimale samenwerking van de teams, waarin drive, expertise en groeipotentieel de hoofdkenmerken zijn. Hierdoor hebben wij niet alleen de huidige positie mogelijk kunnen maken maar we sturen ook aan op verdere groei en versterking in de toekomst.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van NX Filtration. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 35
7521 PH ENSCHEDE
085 - 0479 900