Secretaresse Raad van Bestuur

NX Filtration is op zoek naar een energieke en bevlogen secretaresse voor onze Raad van Bestuur en Directie. Het betreft een geheel nieuwe functie voor  NX Filtration waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng en initiatieven enorm worden gestimuleerd en gewaardeerd. Als ontzorgen en regelen in jouw DNA zit, lees dan snel de vacature.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-1-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je gaat de Raad van Bestuur en Directie op secretariële, organisatorische en inhoudelijke wijze ondersteunen door o.a.: het managen van de document flow en teken structuur, beoordelen van volledigheid en juistheid van documentatie, agendabeheer voor de RvB leden; plannen, voorbereiden en notuleren van vergaderingen; bewaken van actielijsten, opstellen van correspondentie, voorbereiding agenda RvC en faciliteren van werkprocessen. 


Je bent ook een sparringpartner en in staat onze snelgroeiende organisatie verder vorm te geven op alle mogelijke vlakken. Je kunt daarbij snel de juiste prioriteiten stellen en bent door je vooruitstrevendheid anderen vaak net een stapje voor.

Functievereisten

  • HBO/WO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als secretaresse Raad van Bestuur / directiesecretaresse, bij voorkeur in een internationale omgeving.
  • Uitstekende communicatie vaardigheden, zowel in woord als geschrift, in het Nederlands en Engels.
  • Omgevingssensitiviteit, doortastend en stressbestendig.
  • Krachtige en representatieve persoonlijkheid, met een pro-actieve en dienstverlenende instelling.
  • Kennis van en ervaring met MS Office.

Aanbod

  • Een uitdagende functie in een dynamische omgeving. 
  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • De ruimte en mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling c.q. opleiding en je functie zelf vorm te geven;
  • Laptop en mobiel. 

Bedrijfsprofiel NX Filtration

Zij zijn een jonge, innovatieve, internationale beursgenoteerd en dynamische hightech onderneming met unieke membraantechnologie.  

De wereld kent steeds grotere uitdagingen rondom waterschaarste en watervervuiling. De unieke membraantechnologie is in staat om organische stoffen selectief te verwijderen uit vervuild water, waaronder kleurstoffen, antibiotica, bacteriën en virussen. Dit heeft geresulteerd in nieuwe en eenvoudige processen voor de behandeling van water, het hergebruik van afvalwater en de productie van drinkwater.

Zij produceren geavanceerde holle vezelmembranen voor gebruik in Nanofiltratie-, Ultrafiltratie- en Microfiltratie toepassingen, waarmee de partners kunnen excelleren in duurzame membraanfiltratie toepassingen.

Hun ambities kunnen zij alleen waarmaken door optimale samenwerking van de teams, waarbij motivatie, expertise en groeipotentieel de hoofdkenmerken zijn. Hiermee sturen ze aan op verdere groei en versterking van NX Filtration.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van NX Filtration. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 35
7521 PH ENSCHEDE
085 - 0479 900