Ontwikkel een business intelligent dashboard voor Senz Interim

Senz Interim is bezig met het creëren van balans binnen organisaties tussen werknemers, processen, en systemen voor meer dan 6 jaar. Het succes van Senz Interim bestaat uit het fundamentele gebruik van kennis en ervaring binnen kennisinstituten. Ze gebruiken creatieve ideeën, relevantie inzichten en meningen, en duidelijke overtuigingen om bruggen te bouwen die ambities mogelijk maken. En zij hebben jou nodig om een ontwerp te maken voor hun nieuwe bedrijfsinformatie product.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-12-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

De opdracht bestaat uit een onderzoek naar welke oplossingen het beste zijn voor de bedrijfsinformatie producten, en daarna daar een ontwerp voor te maken. Als laatste, gebaseerd op de uitkomsten van het onderzoek, zal een deel van de oplossing ontwikkeld worden nog tijdens de opdracht. De focus in de ontwikkeling van de producten lag voornamelijk bij het uitbreiden van de dashboards en de data opslaghuizen. Daardoor is het belangrijk dat de oplossing bestaat uit een goede rechten/taken structuur en een manier waarop details transparant gemaakt kunnen worden voor specifieke klanten of eind-gebruikers. Senz Interim zoekt naar een oplossing om de combinatie van eisen te overkomen. Denk aan:

  • Gebruikers besturing (rechten/taken, in/uit service)
  • Controle van taak specifieke toegangsrechten
  • Inspectie (de juiste toegangsrechten zijn toegekend)
  • Checken van actuele rechten
  • Gedrags-dashboards gebaseerd op inlog (functionaliteit)
  • Rij-niveau beveiliging controller

Functievereisten

Opleiding:

  • Technical Computer Science
  • Studenten met die kunnen programmeren

Bedrijfsprofiel Novel-T

Senz Interim is bezig met het creëren van balans binnen organisaties tussen werknemers, processen, en systemen voor meer dan 6 jaar. Het succes van Senz Interim bestaat uit het fundamentele gebruik van kennis en ervaring binnen educatie instituten. Ze gebruiken creatieve ideeën, relevantie inzichten en meningen, en duidelijke overtuigingen om bruggen te bouwen die ambities mogelijk maken. Senz Interim is bezig met het ontwikkelen van gestandaardiseerde bedrijfsinformatie producten. Met andere woorden, de producten moeten qua onderhoud, product extensies, en besturing relatief makkelijk zijn. De bedrijfsinformatie producten gebruiken Azure, Tableau (SAML login via WordPress website), SQL Server, en een gespecialiseerde oplossing waar de ETL bezig is.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Novel-T. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 500
7521 AN ENSCHEDE
053 - 483 6800